Search

Kuća za odmor iz snova u Ravnoj Gori

Kuća za odmor iz snova u Ravnoj Gori

"Magus tabernus" - Čarobna Koliba


Kuća iz snova doista postoji. To više nije otrcana fraza iz brošura turističkih magazina. Njezino ime je "Magus tabernus" - Čarobna koliba, a smještena je u skrovitom, ali rajskom mjestašcu Hlevci, okruženom borovom šumom u blizini Ravne Gore. Neotkrivene čari Gorskog kotara najbolje ćete osjetiti u ovoj kući za odmor koja se prostire na 200 četvornih metara i može smjestiti osmero ljudi. Komfor je zagarantiran.

Kuća za odmor iz snova u Ravnoj Gori (фото 1)

U prizemlju kuće se nalazi bajkovita kuhinja s peći na drva koja odiše nekim prošlim bajkovitim vremenima, a gostima je upravo takva najposebnija. Sav kuhinjski pribor, kao i namještaj, učinit će da se osjećate u najmanju ruku kao u grofovskoj kući, vraćeni stotinjak godina u prošlost.

Kuća za odmor iz snova u Ravnoj Gori (фото 2)

Na prvom katu se nalaze dvije spavaće sobe pomno uređene za vaš ugodan šumski san. Osim soba, tu je potpuno opremljena kupaonica, prostrani dnevni boravak s kaminom i ugodnim sjedećim namještajem, kao i blagovaonica s osam sjedećih mjesta. Cijeli prvi kat i prizemlje imaju podno grijanje, a ako poželite izaći s prvog kata na prostranu terasu zateći ćete vanjski kamin te ugodan prostor za sjedenje i druženje s obitelji ili društvom.

Kuća za odmor iz snova u Ravnoj Gori (фото 3)

Kuća za odmor iz snova u Ravnoj Gori (фото 4)

A nakon prizemlja i prvog kata dolazimo do prostora galerije s dvije spavaće sobe iz kojih se pruža zapanjujući pogled na Gorski kotar i sve blagodati koje priroda može pružiti. Prostor galerije je mjesto pravog odmora i druženja uz biljar, TV i Playstation. Ako ste pomislili da za vrijeme vašeg odmora nije potrebno ni izaći iz kuće, nadamo se da će vas idući redovi nagnati da promijenite mišljenje.

Kuća za odmor iz snova u Ravnoj Gori (фото 5)

Vanjski bazen okružen netaknutom prirodom u kojem možete nesmetano uživati uz zvukove vaše omiljene glazbe, kao i finska sauna, odmorit će svaki atom vašeg tijela od gradske buke i svakodnevnog stresa. Kuća je smještena u apsolutnoj oazi mira s okućnicom od 6 000 četvornih metara gdje ljeti možete uživati u inspirirajućim mirisima lavande, boćanju i roštiljanju u za to posebno uređenom prostoru, a zimi se možete prepustiti snježnim radostima. Svako godišnje doba nosi sa sobom igrokaz osjećaja koji će vas prožeti doživite li magični Gorski kotar iz ove kolibe udaljene svega 100 kilometara od Zagreba i 40 kilometara od mora.

Kuća za odmor iz snova u Ravnoj Gori (фото 6)

Kuća za odmor iz snova u Ravnoj Gori (фото 7)

Kuća za odmor iz snova u Ravnoj Gori (фото 8)

Kuća za odmor iz snova u Ravnoj Gori (фото 9)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više