Search

Lošinj: otok užitka, zdravlja i aktivnog odmora

Lošinj: otok užitka, zdravlja i aktivnog odmora

Zašto posjetiti Lošinj?

Tekst: Promo


Image: PR

Povijesno poznat kao destinacija za revitalizaciju i odmor koja ponosno nosi naziv otoka vitalnosti, otok Lošinj predstavlja jedinstveno mjesto za užitak...

Blagodati mediteranske klime, čisto more te više od 260 sunčanih dana u godini tek su neki od razloga zašto je Lošinj kroz dugih 130 godina odabir brojnih domaćih i stranih turista. Danas turisti dolaze vidjeti očuvani brončani kip Apoksiomena iz 2. stoljeća prije Krista, pronađen 1996. godine u moru kod Lošinja, a koji se nakon dva tisućljeća konačno skrasio u svom domu u lošinjskom Muzeju Apoksiomena. Tu je i Miomirisni otočni vrt koji na jednom mjestu pokazuje bogatstvo esencija više 250 autohtonog bilja. Upravo na ovom otoku brojne manifestacije su posvećene zdravlju i vitalnosti. Ukoliko ste u potrazi za aktivnim odmorom, na Lošinju možete uživati u šetnji i planinarenju na brdu Osoršćica, a na raspolaganju vam je više od 250 kilometara uređenih pješačkih i biciklističkih staza duž pet otoka cresko-lošinjskog arhipelaga idealnih za šetnju ili vožnju biciklom.

Lošinj: otok užitka, zdravlja i aktivnog odmora (фото 1)

Dio te staze prolazi i kroz uvalu Čikat, u čijem se hladu stoljetne borove šume nalazi i hotel stvoren za ljubitelje ekskluzivnog odmora. Svi koji svoj odmor žele provesti opuštajući se u najboljem hrvatskom hotelu i najboljem luksuznom hotelu u Hrvatskoj prema ocjenama gostiju na TripAdvisoru, hotel Bellevue predstavlja pravi odabir. Bellevue karakteriziraju pomno birani detalji te sklad topline kamena i prozračnih bijelih površina koje nudi osjećaj lakoće i profinjene elegancije. Tome pridonosi posebno dizajniran namještaj i intimna rasvjeta koji stvaraju jedinstvenu atmosferu boravka u ovom prvom lošinjskom hotelu s 5*.

Lošinj: otok užitka, zdravlja i aktivnog odmora (фото 2)

Kombinacija sveobuhvatnih wellness programa jedna je od glavnih odlika Bellevuea u sklopu kojeg je moguće uživati u prostranoj SPA Clinici koja je svojom jedinstvenom ponudom 2015. godine osigurala titulu najboljeg novog wellness i spa sadržaja na svijetu. Cilj osoblja hotela Bellevue je omogućiti osjećaj posebnosti i profinjenosti svakome gostu pa su sukladno tome pažljivo kreirani cjeloviti wellness i beauty koncepti koji su, između ostaloga, uz njegu kože lica i tijela, osigurali slow aging pristup. U tretmanima kreiranima od strane educiranih stručnjaka koriste se isključivo kozmetički pripravci vodećih svjetskih laboratorija poput Elemisa te oni kreirani na bazi ljekovitog lošinjskog bilja. Jednako tako, gosti mogu uživati u vanjskom SPA vrtu s pogledom na kristalno plavo more ili oživjeti svoj um i tijelo u fitness i yoga studiju u hotelskoj SPA clinici.   

Lošinj: otok užitka, zdravlja i aktivnog odmora (фото 3)

Hrvatski predstavnik grupacije Small Luxury Hotels of the World - Boutique Hotel Alhambra prvi je izbor svih gurmana i ljubitelja domaćih i stranih vina izvanredne kvalitete. Wine&dine ponuda hotelskog a la carte restorana Alfred Keller, jednog od najboljih u 2017. godini prema ocjeni renomiranog francuskog vodiča Gault et Millau, privlači sve veći broj onih koji istinski uživaju u autohtonim delicijama pripremljenima na suvremen način. Na postojeću gourmet ponudu savršeno se nadovezuje više od 350 visokokvalitetnih vinskih etiketa. Za enološke znalce nezaobilazne su degustacijske večere i enološki masterclassovi koji se već drugu godinu održavaju u ovom prestižnom hotelu. Ne propustite rezervirati svoje mjesto za posebno iskustvo užitka i odmora i doživite čari luksuza već ovoga ljeta na Lošinju! 

www.losinj-hotels.com    

T: +385 (0)51 661 101

E-mail: bellevue@losinj-hotels.com

Lošinj: otok užitka, zdravlja i aktivnog odmora (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više