Search

Lošinjska uvala Čikat osvaja svojim ljepotama

Lošinjska uvala Čikat osvaja svojim ljepotama

Mjesto s kojeg nećete htjeti otići


Image: Promo

Ugodna mediteranska klima, kristalno čisto more, 2.600 sunčanih sati tijekom cijele godine te čisti zrak s esencijom više od tisuću različitih vrsta aromatičnog i ljekovitog bilja, otok Lošinj čine idealnim mjestom za revitalizaciju i odmor

Počeci turizma na ovome otoku vitalnosti povijesno su vezani uz blagodati mediteranske klime i vegetacije otoka koji su u prvome redu potaknuli razvoj zdravstvenoga turizma. Iz tog je razloga otok Lošinj prije više od 120 godina proglašen klimatskim lječilištem.

Uvala Čikat - spoj prirode i vrhunske usluge

Jedna od najljepših uvala na otoku svakako je uvala Čikat u kojoj se u sjeni stoljetne šume alepskog bora tik do mora nalaze luksuzni hotel Bellevue, ekskluzivna vila Hortensia i boutique hotel Alhambra s vilom Augustom. Svaki od hotela i vila odišu luksuzom i elegancijom na razini visokih 5*, a svojom specijaliziranom ponudom i individualnom uslugom zadovoljit će različite želje gostiju. Stoga, ako svoj odmor zamišljate kao opuštanje u najboljem wellnessu na svijetu, hotel Bellevue sa svojom Spa Clinic je idealni odabir, a ako ste više orijentirani na hedonizam kroz nezaboravno gourmet iskustvo, boutique hotel Alhambra će vas oboriti s nogu. Naposljetku, ako svoj odmor želite provesti u intimnoj i ugodnoj atmosferi daleko od svih, vila Hortensia je pravo mjesto za vas. 

Lošinjska uvala Čikat osvaja svojim ljepotama (фото 1)

Hotel Bellevue - hram za dušu i tijelo

Hotel Bellevue predstavlja jedinstveno mjesto luksuza s pomno biranim detaljima. Kombinacija topline kamena i prozračnih bijelih površina daje osjećaj lakoće i profinjene elegancije. Dizajnerski namještaj i rasvjeta stvaraju posebnu, intimnu atmosferu za odmor. Glavna posebnost ponude hotela Bellevue je Spa Clinic koja nudi kombinaciju sveobuhvatnih wellness programa koji su u jednakoj mjeri posvećeni unutarnjoj i vanjskoj ljepoti. Ponuda se bazira na "slow aging-u" koji uključuje neinvazivne, nekirurške spa i kozmetičke tretmane. Upravo Spa Clinic hotela Bellevue osvojila je prestižnu nagradu Global Wellness Travela za najbolji novi wellness sadržaj na svijetu u 2015. godini.

Lošinjska uvala Čikat osvaja svojim ljepotama (фото 2)

Boutique hotel Alhambra - nezaboravno gourmet iskustvo

Boutique hotel Alhambra, član je prestižne hotelske grupacije Small Luxury Hotels of the World. Luksuz i besprijekornu uslugu na najvišoj razini upotpunjuje pomno birana wine&dine ponuda hotelskog a la carte restorana Alfred Keller. Tu je svaki specijalitet pripremljen na tradicionalan način s modernim dodirom, što jamči nezaboravno gourmet iskustvo. Gourmet putovanje zaokruženo je raznovrsnom vinskom kartom, čija se posebnost očituje u iznimnoj arhivi raritetnih vina koje je moguće kušati na degustacijskim večerima u hotelskoj vinoteci.

Lošinjska uvala Čikat osvaja svojim ljepotama (фото 3)

Vila Hortensia - intimna atmosfera uz vrhunsku uslugu

Vila Hortensia čini najbolji izbor za goste koji traže idiličnu atmosferu za intimno opuštanje i besprijekornu uslugu. Okružena je predivnim vrtom te raspolaže vanjskim bazenom s grijanom morskom vodom i sunčalištem. Deset raskošnih spavaćih soba na raspolaganju su za opuštanje i uživanje u odmoru. S uslugama poput batlera, kuhara, privatnog concierga te privatne plaže, Hortensia postavlja novu dimenziju luksuznog odmora.

Lošinjska uvala Čikat osvaja svojim ljepotama (фото 4)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više