Traži

Luksuz na plaži otoka Drvenik Mali

Luksuz na plaži otoka Drvenik Mali

Vila Sea Side


Fotografija: PR

Dalmatinska vila smještena u zagrljaju kristalno čistog mora na otoku Drvenik Mali koji obiluje raznovrsnom vegetacijom i mnogobrojnim šljunčanim i pješčanim plažama...

Malena mjesta uvijek skrivaju ljepotu koju ne viđamo često, a ovaj otok čuva jednu vilu u kojoj ćete zasigurno poželjeti provesti neko vrijeme i opustiti se u čarima prirode, ali i lijepog dizajna. Dalmatinska vila uređena u skladu s tradicijom, ali i modernim dizajnom primamljivo je zdanje čije prostorije sadrže elegantnu notu i dašak glamura. 

Luksuz na plaži otoka Drvenik Mali (фото 1)

Vila Sea Side je dalmatinska kamena kuća sastavljena od tri cjeline, odnosno tri kuće. Najveća kuća zapravo je rezidencija ovog kompleksa i smještena je u centralnom dijelu. Druge dvije nalaze se s lijeve i desne strane centralne kuće i na takav način zatvaraju krug i kompleks u jednu čarobnu cjelinu. Vanjski dio ove cjeline u potpunosti je napravljen od kamena te nijednom svojom građevinom ne narušava izvorni izgled mjesta u kojem se smjestila. I kuća i okućnica savršeno dočaravaju tipičan izgled mediteranskog doma i na jedinstven način ujedinjuju ljepotu tradicionalnog eksterijera s modernim, ukusno uređenim interijerom. Eksterijer krase nježni i zemljani tonovi, a pažljivim odabirom detalja i namještaja, svakom gostu pruža se osjećaj apsolutne relaksacije i uživanja u prirodi. 

Luksuz na plaži otoka Drvenik Mali (фото 2)

Kuće su otvorenog plana, a prostor je ograđen sa svega nekoliko zidova, ali upravo zbog odabira namještaja i boja prostorije izgledaju bogate i imaju elegantnu notu modernog dizajna. U prostorijama glavne kuće, u samom prizemlju nalazi se moderna kuhinja, boravak koji krasi veliki masivni namještaj, kao i blagovaonica u kojoj je veliki stol od drveta te stolica koja su ovom dijelu kuće dala dozu klasičnog.

Luksuz na plaži otoka Drvenik Mali (фото 3)

Spiralnim stepenicama koje vode na prvi kat kuće rado ćete početi istraživati ono što vas na katu očekuje. To je prostrana glavna soba koja ima izlaz na terasu opremljenu garniturama za odmaranje, a s koje se pruža prekrasan pogled na posjed, dvor s bazenom, more te daleku pučinu. Manje kuće Sea side Dream 1 i 2 krasi moderan dizajn u kombinaciji s tradicionalnim vrijednostima i materijalima koji unose toplinu u ovaj prostor. Luksuzno uređene spavaće sobe s bračnim krevetima i kupaonice tamnijeg su tona, ali u kombinaciji sa svjetlijim zidovima prostor ostaje prozračan. Po cijeloj dužini vanjskog zida jedne od spavaćih soba protežu se dvodijelna visoka staklena vrata koja vode na terasu s bazenom te pružaju prekrasan pogled na more i otoke. S desne strane glavne rezidencije nalazi se i zasebna manja dvokrevetna soba s bračnim krevetom.

Luksuz na plaži otoka Drvenik Mali (фото 4)

Ovaj kompleks zaista je prava oaza mira na otoku koji je bogat prelijepim plažama i dobrom klimom. Ako vas je Villa Sea Side osvojila na prvi pogled, bacite pogled na stranicu Orgon, te saznajte još pokoju informaciju o kući i njezinu korištenju. Ova ljepotica zasigurno će zadovoljiti kriterije i najzahtjevnijih gostiju, a u skladu s prirodom koja oduzima dah natjerati na uživanje i zasluženi odmor. 

Luksuz na plaži otoka Drvenik Mali (фото 5)

 Luksuz na plaži otoka Drvenik Mali (фото 6)

Luksuz na plaži otoka Drvenik Mali (фото 7)

Luksuz na plaži otoka Drvenik Mali (фото 8)

Luksuz na plaži otoka Drvenik Mali (фото 9)

Luksuz na plaži otoka Drvenik Mali (фото 10)

Luksuz na plaži otoka Drvenik Mali (фото 11)

Luksuz na plaži otoka Drvenik Mali (фото 12)

Luksuz na plaži otoka Drvenik Mali (фото 13)

Luksuz na plaži otoka Drvenik Mali (фото 14)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor