Search

Luksuzan hotel u kojem će David Beckham proslaviti 40. rođendan

Luksuzan hotel u kojem će David Beckham proslaviti 40. rođendan

Velika proslava za VIP goste

A.P.


Image: Amanjena Resort

David Beckham planira povesti pedesetak prijatelja na luksuzan vikend u jedan od najljepših resorta u Maroku

Svjetski mediji s nestrpljenjem iščekuju 40. rođendan najpoznatije sportske zvijezde na svijetu, markantnog Davida Beckhama, koji ovaj vikend priprema veliko slavlje za prijatelje. Beckham će po pisanju medija okupiti pedesetak poznatih imena, među kojima je i Tom Cruise, u elitnom Aman resortu Amanjena koji je smješten u neposrednoj blizini Marakeša. Kao član prestižne Aman kolekcije pod kojom se vode neki od najpoznatijih resorta na svijetu, Amanjena se odlikuje vrhunskom uslugom, očaravajućom arhitekturom i beskrajnim mogućnostima za opuštanje i odmor.

aman

aman

Sam izgled resorta inspiriran je starim kućama Marakeša s motivima berberskih sela. Nijanse ružičaste isprepliću se sa zelenom zaštitnom bojom islama i simbolom raskoši. Resort broji 32 paviljona, šest dvokatnih vila i najveću Al-Hamra vilu koja predstavlja vrhunac raskoši. Posebnost svih Aman resorta je spa program koji slovi za jedan od najboljih na svijetu. Amanjena spa ima dvije prostrane turske kupelji opremljene tuševima, svlačionicama i jacuzzijima. U spa centru nudi se bogat izbor tretmana, uključujući tradicionalni piling gommage. Gosti se mogu opustiti uz brojne tehnike masaža, tretmana za lice, manikure, pedikure i druge tretmane.

aman

aman

U kompleksu se nalazi i restoran koji nudi fuzijsku mediteransku i lokalnu kuhinju. Po želji gosta restoran nudi organizaciju intimne večere u Caidal šatoru koji je smješten u masliniku. Maksimalna privatnost uz tradicionalnu glazbenu podlogu lokalnih glazbenika ekskluzivan je paket koji će Beckhamovi sigurno iskoristiti za proslavu. Dok su večeri rezervirane za čisti egzotični užitak, dnevne aktivnosti uključuju golf, tenis te plivanje u 33-metarskom bazenu koji zauzima centralnu poziciju u hotelskom vrtu.

aman

aman

aman

aman

aman

aman

aman

aman

aman

aman

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više