Search

Luksuzan kamp u Istri u kojem su dobrodošli i kućni ljubimci

Luksuzan kamp u Istri u kojem su dobrodošli i kućni ljubimci

Polidor Camping Park****


Image: PR

U blizini malenog ribarskog mjesta Funtana u Istri smjestio se odličan Polidor Camping Park koji osim lijepo uređenih parcela za kampiranje nudi i 11 mobilnih kućica, privatnu plažu i niz popratnih sadržaja

Polidor Camping Park mali je obiteljski kamp ovjenčan sa četiri zvjezdice smješten tik do Bijele Uvale, u blizini istarskog mjesta Funtana u Istri. Kamp je to koji je otvoren cijelu godinu i može primiti oko 300 osoba. Sam prostor kampa smješten je na povoljnoj lokaciji i nudi miran i opuštajući smještaj, daleko od gradske vreve i ubrzanog života. U zagrljaju prirodne hladovine i svježeg zraka uz večernje lagane povjetarce, nudi idealnu atmosferu za odmaknuti misli od svakodnevnih obveza. Naime, Polidor Camping Park sastoji se od 71 parcele za prikolice, šatore i kampere, a na posebnom dijelu kampa smješteno je čak 11 novih mobilnih kućica te jedna mobilna kućica u kojoj je dopušten boravak s psima. Sve parcele imaju priključak na struju i vodu te su posipane sitnim šljunkom i ograđene "živom ogradom".

Luksuzan kamp u Istri u kojem su dobrodošli i kućni ljubimci (фото 1)

Polidor mobilne kućice mogu se pohvaliti s veličinom od 32 četvorna metra te mogu ugostiti do šest odraslih osoba. Svaka od njih ima svoju natkrivenu terasu sa stolom i stolcima kao i dvije ležaljke. Na prostoru kampa, uz same parcele nalaze se recepcija, restoran, sanitarni čvor, višenamjenska zgrada, prostorija za zajedničko druženje te vanjsko dječje igralište. U novoj višenamjenskoj zgradi na dvije etaže nalaze se moderni sanitarni čvorovi, praonica rublja, igraona za djecu i odrasle, veliki dječji tobogan, mala teretana te prostorija za masaže, što ovaj kamp čini uistinu modernim i luksuznim. Važno za spomenuti je i kako je u cijelom kampu dostupan besplatni WiFi. Svim vlasnicima kućnih ljubimaca važno je naglasiti kako su oni jednako dobrodošli kao i njihovi vlasnici te je za njih opremljena posebna grijana prostorija s tušem, za njihovu higijenu.

polidor

Da su na sve mislili, govori i činjenica kako je 800 metara od kampa svima na raspolaganju moderna plažu. Smještena je na puteljku koji spaja grad Funtanu i kamp Bijelu uvalu, a do nje se može stići pješice, biciklom, turističkim vlakićem, ali i automobilom. Po cijeloj plaži posipan je sitni šljunak te se ona razlikuje od tipičnih plaža na ovom području. Naime, tu je smješten i atraktivan beach bar s raznolikom ponudom hrane i pića i glazbom koja će upotpuniti ugođaj. Ležaljke s jastucima, suncobrani, baldahini i vreće za ležanje prostiru se duž cijelu plažu. Za malo aktivnije tu je i mogućnost igranja odbojke na pijesku dok je za one najmlađe opremljen poseban, s kamenjem ograđeni prostorom u moru. Isto tako, na plaži se nalazi poseban dio za pse, kao i kabine za presvlačenje, tuševi, sanitarni čvor te parkiralište. Uzevši sve ovo u obzir možemo samo zaključiti kako je ovaj kamp definitivno zaslužio prefiks luksuzan.

Luksuzan kamp u Istri u kojem su dobrodošli i kućni ljubimci (фото 2)Luksuzan kamp u Istri u kojem su dobrodošli i kućni ljubimci (фото 3)Luksuzan kamp u Istri u kojem su dobrodošli i kućni ljubimci (фото 4)Luksuzan kamp u Istri u kojem su dobrodošli i kućni ljubimci (фото 5)Luksuzan kamp u Istri u kojem su dobrodošli i kućni ljubimci (фото 6)Luksuzan kamp u Istri u kojem su dobrodošli i kućni ljubimci (фото 7)Luksuzan kamp u Istri u kojem su dobrodošli i kućni ljubimci (фото 8)Luksuzan kamp u Istri u kojem su dobrodošli i kućni ljubimci (фото 9)Luksuzan kamp u Istri u kojem su dobrodošli i kućni ljubimci (фото 10)Luksuzan kamp u Istri u kojem su dobrodošli i kućni ljubimci (фото 11)

Save

Related articles

Buro 24/7 Selection

više