Search

Luksuzna zimska koliba u posljednjoj europskoj ledenoj oazi

Luksuzna zimska koliba u posljednjoj europskoj ledenoj oazi

Ljepota u švicarskim Alpama


Image: ski-boutique.co.uk

Za Zermatt kažu da je posljednja europska ledena oaza u kojoj naravno, ljeti nema snijega, ali žičara koja vodi na 3820 metara do Matterhorna mjesto je gdje možete pronaći snijeg tijekom cijele godine

The Backstage Loft ili u prijevodu "stan iza kulisa" naziv je najnovije zimske kolibe koja je dio jedinstvenog i bajkovitog kompleksa u švicarskom gradiću Zermattu. Za Zermatt kažu da je posljednja europska ledena oaza u kojoj naravno, ljeti nema snijega, ali žičara koja vodi na 3820 metara do Matterhorna mjesto je gdje možete pronaći snijeg tijekom cijele godine. Zaustavimo se na tren u gradiću Zermatt, koji je jedan od švicarskih bisera kada je u pitanju luksuzan zimski odmor.

Luksuzna zimska koliba u posljednjoj europskoj ledenoj oazi (фото 1)

Nedavno dovršena koliba izgleda senzacionalno i izvana i iznutra. Nalazi se na mjestu gdje nema automobila, što je automatski čini poželjnom i zagonetnom. Topao interijer uređen pod palicom dizajnera i arhitekta Heinza Julena, koji je poznat po svom raskošnom namještaju, ali i osobitim proizvodima kao što je vruća kadica koja se s pomoću hidraulike podiže kroz krov i zimovanje, doslovno podiže na jednu sasvim novu razinu. Sama je drvena struktura kolibe uklopljena u cjelokupni dizajn uzbudljiva, a činjenica da u kolibu stane 12 ljudi čini je idealnim mjestom za obiteljski odmor ili avanturu s velikim društvom.

Luksuzna zimska koliba u posljednjoj europskoj ledenoj oazi (фото 2)

Luksuzna zimska koliba u posljednjoj europskoj ledenoj oazi (фото 3)

Ovaj dizajner nikad se ne boji pomicati granice u svojim projektima i ne ograničava se stvarati nove okvire u dizajnu. Prostrani dnevni boravak krasi veliki stol i raskošan luster izrađen od drva i kristala koji je izradio sam Heinz, kao i gotovo sve u ovoj kolibi. Rustikalni interijer najbolje dolazi do izražaja kada kolibicu okupa vanjska svjetlost. 

Luksuzna zimska koliba u posljednjoj europskoj ledenoj oazi (фото 4)

Luksuzna zimska koliba u posljednjoj europskoj ledenoj oazi (фото 5)

Luksuzna zimska koliba u posljednjoj europskoj ledenoj oazi (фото 6)

Ako dosad niste ostali impresionirani, onda još treba nadodati da uz vas stoji ekskluzivni tim na čelu s osobnim domaćinom, privatnim kuharom i domaćicom koji će se pobrinuti da vaš boravak prođe u savršenom redu. Kroz tjedan na raspolaganju su vam kino i spa oaza. Uz sve svoje originalnosti i inovativnosti "stan iza kulisa" je na dobrom putu da redefinira pojam "5 zvjezdica". Kad udobnost dotakne tradiciju na ovakav impresivan način ne ostaje vam ništa drugo nego osjećati se baš kao kod kuće. 

Luksuzna zimska koliba u posljednjoj europskoj ledenoj oazi (фото 7)

Luksuzna zimska koliba u posljednjoj europskoj ledenoj oazi (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više