Search

Luksuzan hotel u centru Barcelone

Luksuzan hotel u centru Barcelone

Hotel Neri


Image: Hotel Nari

Barcelona je grad prepun kulturnih znamenitosti i arhitektonskih čuda koja već godinama impresioniraju turiste iz cijelog svijeta, i definitivno mjesto koje stalno tjera na istraživanje

Tako je u židovskoj četvrti, jednoj od najstarijih u gradu, smješten hotel koji je savršen spoj prošlosti i sadašnjosti. Hotel Neri jedan je od članova grupe luksuznih hotela Relais & Chateaux, a svojim je arhitektonskim posebnostima i ljepotom dizajna interijera na visokoj ljestvici svjetskih luksuznih hotela koje rado posjećuju gosti iz cijelog svijeta.

Luksuzan hotel u centru Barcelone (фото 1)

Ovaj šarmantan i ekskluzivni hotel čine dvije aristokratske kuće, a jedna od njih je srednjovjekovna palača iz 12. stoljeća. Jedinstvenost i dramatičnost ovog zdanja do danas su očuvani te je hotel preslika prošlosti stare palače. Ostavši vjeran svojoj tradiciji hotel danas krasi ugodan ambijent koji je idealan spoj tradicionalnog i modernog uz toplo drvo i kamen kao dominantni materijal. Uređenje je nepretenciozno, a decentnim detaljima i odabirom namještaja prostor je dobio elegantnu notu u kojoj gosti iz cijelog svijeta rado uživaju. Izbjegnut je težak masivni namještaj kako bi se rasteretio prostor i zadržala njegova prozračnost. Ipak, zlaćani tonovi kamena i boje zidova prostoru daju istovremeno dozu glamura i luksuza, a pri tome poštuju jednostavnost interijera.

Luksuzan hotel u centru Barcelone (фото 2)

Hotel ima 22 sobe i nekoliko apartmana ukrašenih srebrnim i zlatnim freskama, a gotovo svaka soba ima terasu i prostrani balkon. S posebnom pažnjom uređene su i kupaonice u kojima ćete pronaći freske ili pak prekrasne mozaike. Gostima je na raspolaganju i sva suvremena tehnologija kako bi se osjećali kao kod kuće. Za one koji se žele udaljiti od dnevne rutine i surfanja internetom hotel se može pohvaliti prekrasnom bibliotekom u kojoj možete popiti kavu uz dobru knjigu i kroasan. Restoran hotela u ponudi ima tradicionalnu domaću kuhinju gdje možete probati španjolske delicije pripremljene po tradicionalnoj recepturi.

Hotel Neri nalazi se u neposrednoj blizini gradske katedrale te je samo par koraka udaljen od poznate ulice Las Ramblas, tržnice La Boqueria i Picassovog muzeja. Da se vratimo na početak priče o ljepoti istraživanja Barcelone - ovo je savršeno mjesto odakle istraživanje grada može početi.

Luksuzan hotel u centru Barcelone (фото 3)

Luksuzan hotel u centru Barcelone (фото 4)

Luksuzan hotel u centru Barcelone (фото 5)

Luksuzan hotel u centru Barcelone (фото 6)

Luksuzan hotel u centru Barcelone (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više