Search

Luksuzni \"hotelski\" apartmani od sada su dostupni i u zraku

Luksuzni "hotelski" apartmani od sada su dostupni i u zraku

"First Spaces" je novi koncept putovanja prvom klasom


Image: buro247.ru

Putnici prve klase zrakoplova Airbus A380 uskoro će moći unajmiti pravi mali "zračni" hotelski apartman i uživati u potpunoj intimi, a s kabinskim osobljem oko svojih želja će komunicirati putem tableta

Let zrakoplovom od danas je poprimio i neko posve novo iskustvo i značenje. Naime, putnici prve klase će u bližoj budućnosti moći uživati u čarima prave male, ali luksuzno opremljene sobe, nalik hotelskom apartmanu. Londonska kompanija Seymourpowell predstavila je i osmislila novi oblik luksuza te vrhunskog komfora pod nazivom "First Spaces" gdje je pojam prve klase podignula na jedan sasvim novi, zavidni nivo. Tako će modeli putničkog zrakoplova Airbus A380 po novome imate četiri jednokrevetne sobe i dvije dvokrevetne s multifunkcionalnim elementima, koji se u jednom trenu iz primjerice, sjedaće garniture pretvore u udoban ležaj. Isto tako, putnici prvi klase će moći uživati u vlastitoj intimi iza zatvorenih vrata, potpuno izolirani od ostalih putnika, a sve svoje želje moći će od kabinskog osoblja naručivati putem tableta. Naravno, u sklopu sobe se nalaze i integrirani tuš, toalet, ali i lounge kutak. Ovaj inovativan projekt, koji će zagarantirano oduševiti sve poklonike luksuznog putovanja, predstavljen je i nominiran za nagradu Crystal Cabin na ovotjednom Aircraft Interiors Expou u Hamburgu. 

Luksuzni "hotelski" apartmani od sada su dostupni i u zraku (фото 1)Luksuzni "hotelski" apartmani od sada su dostupni i u zraku (фото 2)Luksuzni "hotelski" apartmani od sada su dostupni i u zraku (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više