Traži

Mjesto na Jadranu koje će vas očarati

Mjesto na Jadranu koje će vas očarati

Luksuz s pet zvjezdica u blizini Dubrovnika

Tekst: BURO.


Nenametljiva elegancija i elegantan dizajn odlike su svake sobe i rezidencije u Vrtovima Sunca

Doživite odmor za pamćenje na prekrasnoj obali Jadranskog mora u modernom resortu Dubrovački Vrtovi Sunca koji se proteže na impresivnih 57 tisuća četvornih metara, udaljen nepunih 11 kilometara od prekrasnog grada Dubrovnika. Minimalističkog uređenja, resort je okružen vrtovima s bogatom vegetacijom, tipičnom za dubrovačko područje, a u sklopu resorta nalaze se tri vanjska bazena, raznovrstan izbor restorana i barova, sportski centar te višestruko nagrađivani Spa by OCCO centar.

Dubrovački vrtovi sunca

Nenametljiva elegancija i elegantan dizajn odlike su svake sobe i rezidencije u Vrtovima Sunca. Vrhunska kvaliteta izrade ogleda se u svakom detalju, a pažljivo odabrane boje i materijali reflektiraju ljepotu prirode ovog dijela Jadrana. Sve sobe nude iznimne pogodnosti i imaju balkon ili terasu s kojih se pruža nezaboravan pogled na Elafitske otoke koji krase kristalno čiste vode plavog Jadrana.

Prvi adut ovog resorta je pozicija hotela koji je otvoren 2009. godine. Hotel ima 201 jedinicu, odnosno možete birati između smještaja u standardnoj ili deluxe sobi, junior sobi, executive ili predsjedničkom apartmanu površine čak 128 četvornih metara. Prostrane sobe sličnog su jednostavnog dizajna, a razlika je u usluzi i što je gostima bitnije - pogledu prema moru, odnosno vrtu.

Dubrovački vrtovi sunca

Kako bi što veći broj soba i terasa imalo pogled na more te kako bi se hotel što prirodnije uklopio u samu lokaciju, arhitekti Pero Puljiz i Branimir Medić kao partneri renomiranog nizozemskog biroa de Architekten Cie, dio su objekta projektirali na način da kaskadno prati nagib terena, dok je gornji dio hotela projektiran kao dva staklena krila u obliku slova V. Zona ulaza nalazi se u sredini gdje su smješteni sadržaji poput recepcije, bara i različitih terasa te restorana Origano i kongresnog centra na donjoj etaži, dok su u gornjim i donjim katovima organizirane hotelske sobe.

Dubrovački vrtovi sunca

U gradnji hotela korišteni su lokalni materijali te kamen iz bračkih i dubrovačkih kamenoloma. Jednako kao i vanjski izgled hotela, pozornost plijeni umjetnički dizajn interijera, kojeg potpisuje poznata tvrtka Hirsch Bedner Associates. Sav je namještaj rađen po mjeri u njemačkim, austrijskim i talijanskim tvornicama, ali od hrvatskih sirovina.

Dubrovači vrtovi sunca

Posebnost ovog malog grada u blizini Dubrovnika čini i 207 rezidencija koje su pravi primjer elegantnog dizajna i vrhunskih pogodnosti kakva se očekuje u vrhunskom resortu. Prostrani interijeri dodatno su oplemenjeni toplim hrastovim podovima, djelima moderne umjetnosti te namještajem jednostavnih i modernih linija. Adut čini Spa by OCCO centar, površine 3500 četvornih metara, smješten na najnižoj etaži hotela koji je direktno povezan s vanjskim bazenom i plažom. Gostima su tako na raspolaganju unutarnji bazen i jacuzzi, turska i slana kupelj, sauna, fitness te specijalni kozmetički tretmani. Luksuznost i kvalitetu Spa by OCCO centra potvrđuju brojne nagrade koje je ovaj centar osvojio, a zadnja u nizu je nagrada uglednog World Luxury Spa Awards gdje je proglašen pobjednikom u kategoriji za najbolji luksuzni spa 2014. godine.

Vrtovi sunca

Kojim god sportom se bavili, Vrtovi Sunca savršena su destinacija za sve sportske i fitness potrebe. Čekaju vas vrhunski sportski tereni: od potpuno opremljene teretane, preko teniskih, nogometnih i košarkaških terena koji su vam na raspolaganju cijele godine, do squasha ili slobodnog penjanja. Prvorazredni sportski centar resorta pravi je raj na zemlji za sve goste koji traže aktivan odmor. Površine 6000 četvornih metara ovaj odvojeni objekt ističe se s vrhunskim i potpuno opremljenim dvoranama te raznovrsnim izborom unutrašnjih i vanjskih aktivnosti koje omogućuju ostanak u formi za vrijeme odmora. Vježbajte sami u potpuno opremljenoj teretani ili odaberite neku od brojnih aktivnosti za cijelu obitelj, poput nogometa, tenisa i slobodnog penjanja.

Vrtovi sunca

Dubrovački Vrtovi Sunca definitivno nude savršen odmor u Hrvatskoj - bilo da je riječ o romantičnom ili obiteljskom odmoru, spa relaksaciji ili avanturi, ovaj resort predstavlja savršeno utočište za bijeg od svakodnevice u kojoj će se parovi, obitelji i prijatelji opustiti i povezati na iskonskom nivou.

Vrtovi sunca

Vrtovi sunca

Vrtovi sunca

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više