Search

Mjesto za odmaranje pod suncem na vrhu Zlatnog rata

Mjesto za odmaranje pod suncem na vrhu Zlatnog rata

Cocktail bar Auro by Varadero


Image: PR

Zlatne plaže otoka Brača primamljive su svima koji se žele opustiti i uživati u ljepoti ljeta, a najljepša plaža, Zlatni rat skriva jedno mjesto u kojem možete uživati u koktelima i ugodnim zvucima dobre glazbe...

Zbog svoje neobičnosti i ljepote Zlatni rat jedan je od najpoznatijih simbola hrvatskog turizma, ali i veliki ponos mještana. Na ovom prekrasnom mjestu nalazi se Cocktail bar Auro. Auro je beach bar otvoren 2011. godine, a već je nekoliko godina nezaobilazno mjesto svih generacija gostiju Bola. Nudi se bogata ponuda koktela, hladnih pića, dobre kave i zabavnog programa tijekom dana, ali i noći. Posebnost ovog mjesta je što tijekom dana prostorom struje zvuci violine, saksofona ili gitare, a noću nastupa DJ. 

Mjesto za odmaranje pod suncem na vrhu Zlatnog rata (фото 1)

"Mi smo cocktail bar i svakodnevno imamo live muziku gdje sviraju razni instrumenti poput saksofona, violine, violončela itd., koji stvaraju opuštajuću atmosferu i posebnu priču koju mnogi prepričavaju i nakon boravka u Auru", komentira Mate Ivančić, jedan od voditelja bara. Drvena konstrukcija bara u skladu je s borovim drvećem koji ondje raste već godinama te je zapravo zamjena za krov ovom mjestu. Mediteranski ugođaj daje veliki bijeli namještaj kojeg krase plavi detalji, a koji su u odličnoj kombinaciji s morem u neposrednoj blizini.

Mjesto za odmaranje pod suncem na vrhu Zlatnog rata (фото 2)

Palme i ležaljke pozivaju na uživanje, a uz ugodnu glazbu, ovaj bar ima široku ponudu proizvoda od koktela, ekskluzivnih pića do nargila, voćnih plata i kolača poznate zagrebačke slastičarne Chocolat čiji je vlasnik Zvonimir Boban. Ovo je već poznato mjesto na Bolu koji predstavlja spoj ugodne dnevne i ljetne atmosfere, ali i ludih noćnih provoda.

Mjesto za odmaranje pod suncem na vrhu Zlatnog rata (фото 3)

Mjesto za odmaranje pod suncem na vrhu Zlatnog rata (фото 4)

Mjesto za odmaranje pod suncem na vrhu Zlatnog rata (фото 5)

Mjesto za odmaranje pod suncem na vrhu Zlatnog rata (фото 6)

Mjesto za odmaranje pod suncem na vrhu Zlatnog rata (фото 7)

Mjesto za odmaranje pod suncem na vrhu Zlatnog rata (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više