Search

Multimilijarder Richard Branson otvara prvi Virgin Hotel

Multimilijarder Richard Branson otvara prvi Virgin Hotel

U povijesnoj zgradi u Chicagu


Image: buro247.com/me

Uspješna multinacionalna kompanija Virgin Grupa otvara vrata svojeg prvog hotela u povijesnoj zgradi Old Dearborn Bank Building u Chicagu

Virgin Hotel prvi je hotel kompanije Virgin Group, koji se nalazi u povijesnoj zgradi Old Dearborn Bank Building u jednom od tri najnaseljenija grada SAD-a, Chicagu. Time započinje novi projekt vlasnika Virgin Grupe, multimilijardera Richarda Bransona, koji planira otvorenje još dvaju hotela: u ljeto 2016. otvorit će se u Nashvilleu, a treći hotel bi se trebao nalaziti u New Yorku, čije se otvorenje planira krajem 2017. godine.

 "Već dugo imam želju otvoriti prekrasan, udoban i zabavan hotel koji će gostima pružiti sve što požele, a da pritom neće ostati praznih novčanika", izjavio je Branson.

Prvi Virgin Hotel u Chicagu imat će 250 soba: od kojih 40 čine sobe namijenjene gostima koji dolaze u pratnji svojih kućnih ljubimaca, 40 čine veliki apartmani, a postoje i dva luksuzna 'penthouse' apartmana. Sve sobe bit će opremljene mini-hladnjakom, stolom za šminkanje, radnim prostorom u kojem se nalazi i radni stol, a interijer krase prekrasni parketi i detalji u crvenoj boji. Dodatna prednost ovog hotela je da će gosti s pomoću mobilne aplikacije "Lucy" moći naručiti poslugu u sobu, dodatne jastuke, a aplikacija služi i kao daljinski upravljač za televizor te omogućuje pristup glazbenom sadržaju.

U hotelu ćete pronaći i dinamični The Commons Club, koji objedinjuje restoran, bar i klub i čija je ideja potaknuti goste na upoznavanje i druženje. Na vrhu hotela nalazi se moderni bistro Miss Ricky's u koji možete svratiti u bilo koje doba dana i noći, a jutarnju kavu možete popiti u café baru uređenom u europskom stilu Two Zero Three. Početna cijena noćenja u ovom zanimljivom hotelu iznosi 209 dolara.  

Multimilijarder Richard Branson otvara prvi Virgin Hotel (фото 1)

Multimilijarder Richard Branson otvara prvi Virgin Hotel (фото 2)

 

Multimilijarder Richard Branson otvara prvi Virgin Hotel (фото 3)

Multimilijarder Richard Branson otvara prvi Virgin Hotel (фото 4)

Multimilijarder Richard Branson otvara prvi Virgin Hotel (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više