Search

BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu?

BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu?

Tekst: BURO.


Image: Sara Popović

Već godinu i pol dana maštamo o nekom putovanju preko granice, opuštenim druženjima i svemu onome što nam je nekoć označavalo početak ljetne sezone. Prošli vikend smo napokon i dobili priliku da se maknemo od svakodnevice i provedemo tri prekrasna dana na našem najdražem grčkom otoku Mykonosu u najboljem društvu koje smo mogli poželjeti. O čemu se radi? Mykonos je naime bio idealna destinacija za prvo izdanje projekta BURO.Summer House koji je ujedno prvi regionalni projekt pod kućom BURO. Adria. Kada smo razmišljali kamo krenuti za prvo izdanje, Mykonos nam se nametnuo kao najbolje rješenje. Party otok prekrasne arhitekture s obiljem najpoznatijih svjetskih restorana. Izbor je bio sasvim logičan.

BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 1)
BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 2)

 

U suradnji s našim partnerima, najvećim modnim konglomeratom u regiji Fashion Company i brendom Guess, pozvali smo naše drage gošće i krenuli u Summer House avanturu. Regionalne influencerice Dora Predojević, Isabella Rakonić, Pamela Smoljanić, Ana Lazarević, Mina Milutinović i Olja Lević su nam se pridružile na vikendu prepunom dobre zabave, dobre hrane i mode s potpisom Guessa.

 

BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 3)

 

Djevojke su odsjele u elegantno uređenoj vili iz koje puca pogled na more, a svaki detalj u njoj je bio pomno osmišljen od lounge zone, do zone s bazenom gdje su se odmarale u pauzama između ručka i aktivacija. BURO. tim je bio smješten u novoj „it“ destinaciji na otoku. Naime bili smo prvi gosti novog hotela Destino Pacha. Ako ste ikada bili na Ibizi, Pacha vam je itekako poznat brend. Sada su krenuli u veliku investiciju na Mykonosu koja će se tek prikazati u punom sjaju kroz nekoliko tjedana, a o tome ćete saznati prvi na BURO. Hrvatska i BURO. Srbija.

 

BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 4)
BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 5)

 

Za prvu večer otvorenja projekta u vili je pripremljena elegantna večera koju je za naše uzvanice pripremio privatni kuhar. Tradicionalni grčki specijaliteti s modernim twistom pokazali su se kao pun pogodak među djevojkama koje nisu krile oduševljenje atmosferom i hranom. Uz kratki uvodni govor i piće dobrodošlice zabava je potrajala do dugo u noć.

 

BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 6)

 

Sljedeće jutro je krenulo u zdravom tonu s doručkom koji je pripremio naš Chef i satom yoge pored bazena na kojem su se influencerice pripremile za ostatak užurbanog dana.

 

BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 7)
BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 8)
BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 9)

 

Nakon yoge je uslijedio sat kuhanja u prekrasnom dvorištu koje je ispunio miris svježih začina. Chef je pripremio sve potrebno za izradu tzatzikija – tradicionalnog grčkog umaka bez kojeg ne možete zamisliti mesna jela. Nismo još probali ono što su djevojke napravile, ali ne sumnjamo da su ga izvele i više nego uspješno.

 

BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 10)
BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 11)
BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 12)
BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 13)

 

BURO. Pool Party je bio događaj koji smo iščekivali s nestrpljenjem jer su u vili gostovale poznate DJ-ice iz Srbije – Mimi Djo i Fckin Yoma koje su svojim setom kreirale atmosferu po kojoj je Mykonos poznat. Za pool party je pripremljen posebna karta koktela nazvana po omiljenim kultnim filmovima BURO. redakcije – Call Me By Your Name, Hable Con Ella i Mamma Mia. Nakon nekoliko sati plesa, došlo je vrijeme za posjet Guess Storeu koji se nalazi u srcu starog grada i u kojem su djevojke odabrale nove trendi modele za ljeto pred nama. Prva večera u gradu je bila rezervirana za jedan od najpoznatijih svjetskih japanskih restorana – Zuma koji je smješten na atraktivnoj lokaciji Cavo Tagoo. U Zumi smo uživali u selekciji japanskih specijaliteta po kojima su postali poznati u cijelom svijetu.

 

BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 14)
BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 15)
BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 16)
BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 17)
BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 18)
BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 19)
BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 20)

 

Sljedeći dan je bio rezerviran za mini cruise i sve atraktivne destinacije na Mykonosu. Privatna jedrilica nas je odvela na mini turneju po okolnim atrakcijama kao što su Scorpios Mykonos, naravno uz obavezan party na brodu i ručak koji nam je pripremila posada.

 

BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 21)
BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 22)
BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 23)
BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 24)
BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 25)
BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 26)
BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 27)
BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 28)

 

Lokalci kažu da je najljepši zalazak sunca u baru 180 koji izgleda kao boho san, smješten na uzvisini s toplim uređenjem od drveta i bezbroj mekanih jastuka pobacanih po podu. Upravo tu smo proveli ugodno popodne i uživali u pogledu na Mykonos uz birane koktele. Za posljednju večeru smo se odlučili pokazati uzvanicama kako jedu lokalci i to u kultnoj taverni Nautilus gdje su nam posluženi razni riblji specijaliteti i vina.

 

BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 29)
BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 30)
BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 31)
BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 32)

 

Za kraj ovog putovanja svi smo bili složni u jednome: trebamo ga ponoviti. Podsjetilo nas je na bezbrižnost, prošla vremena kada smo se rukovali sa strancima i kada je fizički kontakt među ljudima bio znak sreće, a ne neodgovornosti. U nadi da nam doista slijede bolja vremena i da se svijet napokon oporavlja i otvara, pozdravili smo se s prvim izdanjem BURO. Summer House projekta i već se bacili na pripremanje drugog. O tome ćemo više kada dođe vrijeme, a zasad uživajte u fotografijama i atmosferi s definitivno najbolje zabave ove sezone.

 

 

Volimo vas i hvala vam što nas pratite

 

 

BURO. tim

 

BURO. Summer House: kako nam je bilo na tulumu sezone na Mykonosu? (фото 33)

Leave a comment

više