Search

Na Hvaru se ovo ljeto otvara najluksuzniji hotel. Pogledajte kako će izgledati restaurirani Palace

Na Hvaru se ovo ljeto otvara najluksuzniji hotel. Pogledajte kako će izgledati restaurirani Palace

Smješten na elitnoj lokaciji hvarske Pjace s pogledom na more


Image: Palace Elisabeth

Najstariji hvarski hotel smješten na elitnoj lokaciji hvarske Pjace s pogledom na more, odlikuje stoljetna tradicija, bezvremenski šarm prošlosti, prepoznatljivo gostoprimstvo osoblja, udobnost soba i autohtona gastronomska ponuda. Kada se još davne 1869. austrijska carica Elizabeta zaljubila u Hvar i ondje odlučila sponzorirati gradnju hotela započelo je slavno poglavlje hvarskog hotelijerstva i impresivna povijest hotela Palace - danas jednog od najprepoznatljivijih simbola Hvara. Već onda hotel je doživio veliku popularnost privlačeći u Hvar goste iz cijele Europe.

 Na Hvaru se ovo ljeto otvara najluksuzniji hotel. Pogledajte kako će izgledati restaurirani Palace (фото 1)

Palace je do danas zadržao šarm prošlosti, njegujući tradiciju i gostoprimstvo zbog čega se mnogi gosti u ovaj hotel vraćaju desetljećima. Ljubitelji povijesti i arhitekture posebno će uživati u njegovoj ekskluzivnoj lokaciji u samom srcu grada i otmjenom restauriranom kamenom zdanju uokvirenom gotičkom i renesansnom arhitekturom. A dobio je i novo ime - Palace Elisabeth moći će se pohvaliti pogledom na drevnu Pjacu, Katedralu sv. Stjepana te na veličanstvene zalaske sunca iza Paklinskih otoka koji boravak u Palacu pretvaraju u nezaboravno iskustvo.

Na Hvaru se ovo ljeto otvara najluksuzniji hotel. Pogledajte kako će izgledati restaurirani Palace (фото 2)

Središnje mjesto novog/starog hotela svakako je slikovita venecijanska San Marco terasa s koje se pruža prekrasan pogled na Pjacu i gradsku luku. U ovom jedinstvenom mediteranskom ambijentu smješten je i restoran koji je idealan odabir za romantičnu večeru ili opuštajuće trenutke u ugodnom društvu uz ritmove glazbe benda u živo. Kada govorimo o hotelskim sobama, one su jednostavno namještene i udobne te pritom omogućuju gostima ugodne trenutke opuštanja i uživanja u prirodnom šarmu i ljepoti ovog povijesnog hotela čije se otvorenje očekuje ovo ljeto. 

Na Hvaru se ovo ljeto otvara najluksuzniji hotel. Pogledajte kako će izgledati restaurirani Palace (фото 3)

Na Hvaru se ovo ljeto otvara najluksuzniji hotel. Pogledajte kako će izgledati restaurirani Palace (фото 4)

Na Hvaru se ovo ljeto otvara najluksuzniji hotel. Pogledajte kako će izgledati restaurirani Palace (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više