Search

Na Instagramu smo pronašli najgenijalnija mjesta za vjenčanje!

Na Instagramu smo pronašli najgenijalnija mjesta za vjenčanje!

Tekst: BURO.


Ponekad nam je dozvoljeno maštati, zar ne? Tada su beskrajni krugovi po Instagramu baš kao melem za dušu, napravimo krug po svijetu za manje od 15 minuta. U jednoj dokonoj patroli pronašli smo fantastična mjesta za vjenčanje, ne kažemo da nam je sada to potrebno, ali zašto ih ne bookmarkati (i razmišljati o idealnoj formaciji dekoracije za to mjesto). Pokazujemo vam naše favorite - od starih crkava, vinograda, sve do proplanka na planinama. Inspirirajte se i svoje vjenčanje učinite nezaboravnim.

Abbaye des Vaux de Cernay

Na Instagramu smo pronašli najgenijalnija mjesta za vjenčanje! (фото 1)

Hm, je li OK da rečenicu započnemo s - predivno? Pa, u ovom slučaju nemamo izbora! Ovo je zbilja jedno čarobno mjesto, kada su vjenčanja u pitanju, moramo priznati da je izbor lokacije u starom francuskom zamku koji je nekada bio manastir prilično visoko pozicioniran. Vaux de Cernay je magično mjesto gdje se isprepliću povijest i prirodne ljepote. Zdanje je u potpunosti renovirano i prilagođeno novoj namjeni, tako je podrum sada lounge, a nekadašnja spavaonica za monahe je sada restoran. Sama ceremonija se može organizirati na otvorenom usred sačuvanih ruševina starih osam stoljeća. Kažemo vam, predivno!

La Badia di Orvieto

Na Instagramu smo pronašli najgenijalnija mjesta za vjenčanje! (фото 2)

Znamo da je Italija fantastična, ali u slučaju hotela La Badia sve se podiže na novi nivo, radi se o jedinstvenoj lokaciji koja je nekada bila manastir, dok je danas to udoban hotel s bazenom i teniskim terenom. Ono što je sjajno je da su ovdje povijest i moderni elementni pomireni, dok se ceremonija može odigrati među originalnim zidinama, dotle gosti mogu biti smješteni u udobne sobe (ukupno ih ima 27) sa svim tehničkim neophodnostima. Realno, ovo mjesto je definicija riječi romantično.

George Peabody Library

Na Instagramu smo pronašli najgenijalnija mjesta za vjenčanje! (фото 3)

Ako ste ljubitelj književnosti ovo zdanje će vas sasvim sigurno oboriti s nogu. Radi se o poprilično spektakularnoj biblioteci u Baltimoreu koja potječe iz 19. stoljeća. Vjenčanje se može održati u centralnoj prostoriji „reading room“ između više od 300.000 naslova koji se tu čuvaju. Ova biblioteka je često na listi najljepših na svijetu, i to ne slučajno. Police s knjigama protežu se na šest nivoa, dok je atrij dovoljno velik da primi dvjestotinjak ljudi.

Villa Mangiacane

Na Instagramu smo pronašli najgenijalnija mjesta za vjenčanje! (фото 4)

Želite najbolje od Toskane? Pa, onda ozbiljno razmislite o ovoj vili koja se nalazi na 12 kilometara od Firence. Vila je originalno sagrađena u 15. stoljeću i kompletno je renovirana, tako da je to danas veoma luksuzno prenoćište koje se tehnički sastoji iz dvije kuće koje se mogu iznajmiti i odvojeno ovisno o veličini vjenčanja, kapacitet obje kuće je do 60 gostiju što je sasvim dovoljno za božanstveno vjenčanje u srcu Toskane. Imanje je okruženo s 250 hektara šume masline i vinograda. Apsolutno nestvarno.

Rocky Oaks

Na Instagramu smo pronašli najgenijalnija mjesta za vjenčanje! (фото 5)

Kada vidite ovu lokaciju sasvim je moguće da vam jedina reakcija bude – wow! Ovo je jedno od najljepših mjesta u Kaliforniji za vjenčanja. Nudi spektakularan pogled od 360 stupnjeva na ocean, dolinu i vinograde. Ali usprkos tome, uspijeva pružiti intimnu atmosferu, toliko intimnu da će vam djelovati da ste vi i vaši prijatelji jedini na svijetu. Super romantično!

Leave a comment

više