Search

Na Kronplatzu se otvorio novi luksuzni hotel s pet zvjezdica. Evo kako izgleda

Na Kronplatzu se otvorio novi luksuzni hotel s pet zvjezdica. Evo kako izgleda

Urednik: BURO.


Novi Falkensteiner hotel Kronplatz s pet zvjezdica i ponudom Adults only smješten je u srcu čarobnih Dolomita, čime se južnotirolska hotelska grupa vraća korijenima. Ovdje se gostima, uz geslo "Od prijatelja planina - planinskim prijateljima” nudi jedinstveno osmišljena ponuda koja kombinira najbolji doživljaj planine, savršena sportska iskustva i vrhunske kulinarske užitke tijekom cijele godine.

Arhitektonski projekt potpisuje arhitekt Matteo Thun. Kroz inspiraciju četiri godišnja doba stvorena su četiri građevinska bloka u kojima se nalazi 97 soba i apartmana punih svjetla u alpskom modernom dizajnu.

Na Kronplatzu se otvorio novi luksuzni hotel s pet zvjezdica. Evo kako izgleda (фото 1)

Hotel Falkensteiner Kronplatz nudi širok spektar aktivnosti tijekom cijele godine. Bilo da se radi o skijaškim avanturama zimi ili paraglajdingu ljeti, predani experience concierge organizirat će prema željama gosta individualne aktivnosti uz mnoštvo insajderskih savjeta o najvećoj regiji Južnog Tirola. Iskustva posebne vrste nude i izletničke destinacije u neposrednoj blizini hotela - muzej fotografija Lumen i planinski muzej Messner ili posjet gradu Brunecku.

Na Kronplatzu se otvorio novi luksuzni hotel s pet zvjezdica. Evo kako izgleda (фото 2)

Zajednička nit cjelogodišnjeg odmora ogleda se i u ponudi Acquapura Mountain SPA. Ovdje se snaga četiri planinska elementa Dolomita - stijena, izvorske vode, planinskog sunca i planinskog zraka - koristi za punjenje baterija kroz individualno prilagođene spa tretmane. Iz toplog rooftop bazena možete uživati ​​u bajkovitom pogledu na Kronplatz, a u finskoj sauni na otvorenom okruženi ste moćnim južnotirolskim planinama.

Na Kronplatzu se otvorio novi luksuzni hotel s pet zvjezdica. Evo kako izgleda (фото 3)

Uz 7Summit Slow Food kuhinju, jedinstveni hotelski koncept je zaokružen. Kulinarski fokus je na inovativnoj kuhinji Južnog Tirola u kombinaciji s vrhunskim okusima zemalja s najvišim planinama na svijetu. Gostujući međunarodni kuhari, koji će se mijenjati, zajedno s timom chefa Reinharda Daverdea, nudit će gostima senzacionalne kreacije. Prvo gastro putovanje vodi u Japan – vrhunski bečki restoran Mochi dovest će svoju kulinarsku planinsku interpretaciju na Južni Tirol.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više