Search

Na Kvarneru se otvara najluksuzniji boutique hotel u Hrvatskoj. Evo kako će izgledati

Na Kvarneru se otvara najluksuzniji boutique hotel u Hrvatskoj. Evo kako će izgledati

Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa


Image: PR

Ika pored Opatije mjesto je budućeg najluksuznijeg hrvatskog boutique hotela s pet zvjezdica, koji se otvara u travnju, a čija je ukupna vrijednost projekta, navode investitori, 80 milijuna kuna. U pitanju je konkretno Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa koji uređuje međunarodno priznati arhitektonski studio Artelior s uredima u Zagrebu i Londonu, dok je sam hotel smješten unutar prirodnog parka veličine 5 tisuća kvadrata te je podzemnim tunelom ispod šetnice Lungo Mare povezan s privatnom plažom koja omogućuje i vez za brodove. 

Na Kvarneru se otvara najluksuzniji boutique hotel u Hrvatskoj. Evo kako će izgledati (фото 1)

Ikador kao boutique hotel obuhvaća 8 luksuznih soba i 6 ekskluzivnih suiteova, u kojima sveukupno može primiti 42 osobe. Veličina najmanje sobe iznosi 50 kvadrata s terasom, dok se suiteovi pružaju na 80 kvadrata s terasom. Hotel se ističe i najluksuznijim predsjedničkim apartmanom veličine čak 280 kvadrata te 145 kvadrata terase.

Već i prije otvorenja Ikador je postao član vodeće hotelske asocijacije luksuznih hotela, The Leading Hotels of the World, čemu je zasigurno zaslužan i prvi ekskluzivni Riva Lounge u Hrvatskoj koji će se nalaziti u sklopu hotela. Četvrti je to tek Riva Lounge na svijetu, nakon onih u Monte Carlu, Veneciji i Mykonosu, što Opatiju stavlja u red najprestižnijih i najekskluzivnijih svjetskih destinacija.

Na Kvarneru se otvara najluksuzniji boutique hotel u Hrvatskoj. Evo kako će izgledati (фото 2)

Namjera investitora je stvoriti cjelogodišnju turističku destinaciju, stoga se u širokoj ponudi Ikadora ističu spa i fitness sadržaji koji zauzimaju cijeli treći kat, s kojeg se pruža impresivan pogled na opatijsku rivijeru. U Ikadoru su i vrhunski a la carte restoran kapaciteta 50 gostiju, cigar bar, grijani vanjski bazen s morskom vodom te podzemna garaža s punionicom za električne automobile.

Za vrhunsku uslugu bit će zaduženo čak 40 djelatnika, većinom zaposlenih za stalno, budući da je planirano da hotel bude otvoren tijekom cijele godine. Ponukani svjetskim primjerima luksuznih hotela u pogledu brige za zaposlenike, na posjedu hotela izgrađena je i depandansa za njihov smještaj, a uskoro će biti raspisani i natječaji za preostala otvorena radna mjesta. Kako će hotel izgledati u cijelosti pogledajte u sklopu članka... 

Na Kvarneru se otvara najluksuzniji boutique hotel u Hrvatskoj. Evo kako će izgledati (фото 3)

Na Kvarneru se otvara najluksuzniji boutique hotel u Hrvatskoj. Evo kako će izgledati (фото 4)

Na Kvarneru se otvara najluksuzniji boutique hotel u Hrvatskoj. Evo kako će izgledati (фото 5)

Na Kvarneru se otvara najluksuzniji boutique hotel u Hrvatskoj. Evo kako će izgledati (фото 6)

Na Kvarneru se otvara najluksuzniji boutique hotel u Hrvatskoj. Evo kako će izgledati (фото 7)

Leave a comment

više