Search

Na Mallorci je nedavno otvoren hotel samo za žene i, očekivano, izgleda neodoljivo

Na Mallorci je nedavno otvoren hotel samo za žene i, očekivano, izgleda neodoljivo

"Som Dona"

Tekst: E.G.

Image: Somhotels.es

Koncept "adults only" hotela, u kojima smiju odsjesti samo odrasli, već je naširoko poznat. Na svakoj ćete relevantnijoj turističkoj destinaciji danas tako bez problema pronaći i takvu opciju smještaja. No, vijest o tome da se u Španjolskoj otvorio i prvi "women only" hotel, odjeknula je u svim vodećim travel i lifestyle medijima, kao i u ugostiteljskim krugovima. Hotel "Som Dona" je ljetos odradio svoju premijernu sezonu, a sudeći prema prvim reakcijama posjetiteljica, soba više će se i nadalje tražiti. Baš kao i hoteli namijenjeni isključivo odrasloj populaciji, i ovaj dolazi s konkretnom restrikcijom - smiju ga posjećivati samo žene i djevojke starije od 14 godina.

Na Mallorci je nedavno otvoren hotel samo za žene i, očekivano, izgleda neodoljivo (фото 1)

Smješten je na Mallorci (inače popularnoj destinaciji za romantična putovanja), u mjestašcu Porto Cristo, a oglašava se kao "novo mjesto za žene koje se žele udaljiti od stresa svakodnevnog života". U hotelu se nalazi 39 soba, a poseban je naglasak stavljen na stavku osobni pristup gošćama čijem će se raznolikim zahtjevima uvijek pokušati udovoljiti. Svaka soba dolazi s queen krevetom, a uređene su tako da slave ženstvenost na svakom koraku. Gošćama su na raspolaganju raskošni bazen, knjižnica, wellness, krovna terasa s barom, restoran, lounge bar poznat po koktelima, ...

Na Mallorci je nedavno otvoren hotel samo za žene i, očekivano, izgleda neodoljivo (фото 2)

S obzirom na to da mnoge žene danas paze na prehranu i prate trendove, ne čudi nas ni podatak da hotelski restoran nudi čak i fleksiterijanski jelovnik, uz standardne veganske, vegetarijanske i bezglutenske opcije. Kako su poručili iz hotela, njihove su gošće ljetos bile uglavnom majke s kćerima ili više žena iz šire obitelji koje su poželjele ljetovati bez supruga i djece, kao i prijateljice u potrazi za mirnijim tipom odmora. Nama, priznajemo, sve skupa zvuči prilično dobro!

Na Mallorci je nedavno otvoren hotel samo za žene i, očekivano, izgleda neodoljivo (фото 3)

Na Mallorci je nedavno otvoren hotel samo za žene i, očekivano, izgleda neodoljivo (фото 4)

Na Mallorci je nedavno otvoren hotel samo za žene i, očekivano, izgleda neodoljivo (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više