Search

Na trenutak zamislite kako se odmarate u ovom fantastičnom resortu na Maldivima

Na trenutak zamislite kako se odmarate u ovom fantastičnom resortu na Maldivima

S pješčanim plažama, palmama i kristalno čistim oceanom


Image: PR

Novom resortu će rijetko tko moći odoljeti, a prvi pogled na njega potaknuti će vas na razmišljanje o nekom dugom odmoru

U rujnu će se na Maldivima otvoriti novi turistički resort Joali Maldives. Cilj njezinih tvoraca bio je izgraditi najbolje ekološki prihvatljivo odmaralište koje će sačuvati jedinstvenu prirodu područja. Inspiracija za projekt bila je ideja joie de vivre - želja za životom, uživajući u svakom trenutku. Na području naselja će biti 73 vile i privatne rezidencije, stvorene na individualnim projektima i utjelovljujući novi pristup luksuznom. Uključivat će i prostrane privatne rezidencije Private Ocean Residence i Private Duplex Beach Residence s nekoliko spavaćih soba i bazena.

Na trenutak zamislite kako se odmarate u ovom fantastičnom resortu na Maldivima (фото 1)

Kompleks također uključuje i Joali Spa od strane ESPA-e, nekoliko restorana s maldivijanskim, talijanskim i japanskim specijalitetima, Art Studio i galeriju, cvjetnjak, cvjetnu knjižnicu, knjižnicu i trgovinu u kojoj će gosti moći kupiti lokalni čaj, tradicionalne tekstile i djela suvremenih maldivskih umjetnika. Gosti Joali Maldives moći će ići na izlet na tradicionalni brodom, skijati na ​​vodi i voziti wakeboard, posjetiti lokalna sela i upoznati njihove stanovnike, šetati bijelim plažama s kokosovim palmama i uživati u najčistijem dijelu Indijskog oceana. Naselje se nalazi na otoku Muravandu u sjevernom dijelu Maldivskog arhipelaga - jednog od najvećih i najdubljih atola na svijetu. Planira se da će Joali Maldives postati vodeće mjesto nove mreže turističkih mjesta vrhunske klase.

Na trenutak zamislite kako se odmarate u ovom fantastičnom resortu na Maldivima (фото 2)

Na trenutak zamislite kako se odmarate u ovom fantastičnom resortu na Maldivima (фото 3)

Na trenutak zamislite kako se odmarate u ovom fantastičnom resortu na Maldivima (фото 4)

Na trenutak zamislite kako se odmarate u ovom fantastičnom resortu na Maldivima (фото 5)

Na trenutak zamislite kako se odmarate u ovom fantastičnom resortu na Maldivima (фото 6)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više