Search

Najbolji novi hoteli u Hrvatskoj u 2017.

Najbolji novi hoteli u Hrvatskoj u 2017.

Zadar, Rovinj, Split, Zagreb...


Image: Buro arhiva,
PR

Donosimo presjek upečatljivih hrvatskih hotela otvorenih u ovoj godini, a koji su nas se posebno dojmili... Naš izbor pronađite u nastavku!

Turistička sezona u Hrvatskoj iz godine u godinu je sve bolja. To je činjenica koja idu u prilog i otvaranju novih odličnih hotela, a ova godina po tom pitanju bila je izrazito plodna. Otvorilo ih se nekoliko na Jadranu, ali i u unutrašnjosti, a mi smo po završetku ove godine koja je na izmaku složili svoj izbor onih koji su nam se dopali prije svega svojim izgledom, pa onda i ponudom i konceptom. Koji su nam to novo otvoreni hoteli u 2017. godini zapeli za oko donosimo u nastavku… 

Almayer Art & Heritage Hotel (Zadar)
Smješten na atraktivnoj lokaciji u Kampo Kaštelu, povijesnoj zadarskoj četvrti u samom srcu stare jezgre, novootvoreni Almayer Art & Heritage Hotel je mali obiteljski boutique hotel sa svega devet ekskluzivnih smještajnih jedinica, atraktivnim "tajnim vrtom" i hotelskim bistroom Corte Vino & More. Ovaj romantični dragulj s četiri zvjezdice, okružen zelenom oazom obližnjeg parka i zaštićenim kulturnim spomenicima, u neposrednoj je blizini svih gradskih znamenitosti, antičkog foruma, mora i zadarske rive te poznatih arhitektonskih instalacija Morskih orgulja i Pozdrava Suncu, udaljenih svega stotinjak metara.

Najbolji novi hoteli u Hrvatskoj u 2017. (фото 1)

Hotel Ora (Split)
Riječ o novom konceptu hotela - tzv. hollyworku koji podrazumijeva spoj rada i odmora, koji cilja na krilaticu "work hard, enjoy hard" i namijenjen je mladim profesionalcima koji istinski uživaju u tome što rade, no uz posao traže i druge užitke... Radi se o nadasve elegantnom i profinjenom hotelu s četiri zvjezdice zanimljivog naziva, koji je ugodan, topao i jednostavan, a opet iznimno moderan s pročišćenim prostorom, u kojem će se svaki gost osjećati kao kod kuće.

Najbolji novi hoteli u Hrvatskoj u 2017. (фото 2)

Spirito Santo (Rovinj)
U staroj jezgri Rovinja, u ulici Augusto Ferri 44, otvorio se prekrasan hotel Spirito Santo Palazzo Storico. Riječ je o luksuznom kompleksu starih kuća koje su potpuno renovirane i spojene terasama. Hotel se može pohvaliti s četiri zvjezdice, proteže se na šest etaža te ima 400 četvornih metara i u ponudi sedam luksuznih soba koje su imena dobile prema rovinjskim ulicama.

Najbolji novi hoteli u Hrvatskoj u 2017. (фото 3)

One Suite Hotel (Srebreno)
One Suite Hotel smješten je u mjestu Srebreno, na pola puta od Dubrovnika do aerodroma u Čilipima. Na prvom i drugom katu nalazi se po devet smještajnih jedinica, a na krovu objekta smješteni su bazen i sunčalište. Ovaj aparthotel ima 18 smještajnih jedinica, 16 apartmana i dvije premium sobe s ukupnim kapacitetom od 64 osobe. U sklopu hotela nalaze se i restoran i bar Lokal, bazen na krovu i punionica za električna vozila.

Najbolji novi hoteli u Hrvatskoj u 2017. (фото 4)

Port 9 Resort (Korčula)
Smješten u Zaljevu školjki, maloj, slikovitoj i mirnoj uvali, samo dva kilometra udaljenoj od grada Marka Pola, okružen bogatom mediteranskom vegetacijom i morskim plavetnilom ovaj resort čine četiri paviljona s ukupno 170 soba, boutique hotel Melion, raskošna vila i ljetnikovac Andreis, čak tri restorana, lounge i caffe barovi.

Najbolji novi hoteli u Hrvatskoj u 2017. (фото 5)

Le Premier (Zagreb)
Ulica kralja Držislava 5 adresa je novog zagrebačkog hotela imena Le Premier. Riječ je o boutique hotelu koji se može pohvaliti kategorizacijom od pet zvjezdica. Unutarnje uređenja pratilo je arhitektonski stil same zgrade, koja je inače djelo poznatog hrvatskog arhitekta Lava Kalde. S obzirom na to da je u pitanju arhitekt koji se uglavnom vodio bečkom secesijom, upravo je taj stil bio inspiracija i za današnje uređenje hotelskog interijera.

Najbolji novi hoteli u Hrvatskoj u 2017. (фото 6)

Marvie Hotel & Health (Split)
Prvi hotel na području Dalmacije specijaliziran za "Health & Wellness" segment pruža niz specijaliziranih usluga iz područja medicinskog wellnessa na prostoru od 1.200 metara četvornih s odlično opremljenim spa i fitness prostorom. Marvie Hotel & Health prve je goste primio sredinom srpnja.

Najbolji novi hoteli u Hrvatskoj u 2017. (фото 7)

Hotel Admiral (Zagreb)
Hotel s četiri zvjezdice nudi 45 modernih i pametnih soba i apartmana, s predivnim pogledom na Medvednicu. Gostima su na raspolaganju spa i fitness zona, konferencijske dvorane, sobe za sastanke, business centar i gift shop, kao i vrhunski restoran Taurus otvoren za javnost.

Najbolji novi hoteli u Hrvatskoj u 2017. (фото 8)

Hotel Amabilis (Selce)
Luksuzni Hotel Amabilis sa svojih pet zvjezdica gostima donosi predivno iskustvo odsjedanja. Hotel spada u kategoriju small luxury boutique hotela i nalazi se u Selcu kraj Crikvenice. Goste će u hotelu dočekati trideset i jedna smještajna jedinica, svaka s pogledom na more. Sobe su podijeljene po Standard, Superior i Deluxe standardu s dvije očaravajuće Deluxe i Presidential Suite jedinice. Unikatnu gastronomsku ponudu hotela čine dva luksuzno namještena restorana Amabilis i Chandeliers.

Najbolji novi hoteli u Hrvatskoj u 2017. (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više