Search

Najbolji svjetski boutique hotel za medeni mjesec

Najbolji svjetski boutique hotel za medeni mjesec

Viceroy Bali

BURO.

Image: Viceroy Bali

Otkrijte dobitnika nagrade za najromantičniji boutique hotel na svijetu

Luksuzni kompleks vila smješten na čarobnom Baliju ove je godine dobio titulu najboljeg boutique hotela za romantično bračno putovanje. Kao prilog ovom priznanju ide i bezbroj hvalospjeva koje su novopečeni mladenci napisali na popularnoj stranici Trip Advisor koja je najbolji pokazatelj kvalitete i trendova u turizmu. Resort se nalazi u vlasništvu australske obitelji koja je u prekrasnom zelenom raju izgradila 25 luksuznih vila.

viceory

viceory

Viceroy Bali ponosi se kombinacijom vrhunske usluge, romantične atmosfere i privatnosti koja je zagarantirana svakom gostu. Samo pet minuta udaljen od poznatog seoca Ubud koje ima tek 8000 stanovnika ali važi za jedan od najrazvijenijih turističkih centara Balija, Viceroy resort je okružen pitoresknim zelenilom rižinih polja. Gosti mogu birati između 5 vrsta vila od kojih je najveća Viceroy vila koja se prostore na 400 kvadrata. Svaka vila ima privatan bazen, parking, prostrane sobe s dnevnim boravkom, kupaone od najfinijeg mramora i pogled koji vrijedi milijun dolara.

viceory

Doručak, ručak i večera služe se u Cascade restoranu koji nudi suvremenu francusku kuhinju s azijskim twistom. Za večernje opuštanje tu je Viceroy bar koji ima jedan od najvećih vinskih podruma na Baliju s brojnim vrstama ekskluzivnih i rijetkih vina iz cijelog svijeta. Lembah spa nudi različite masaže i tretmane osmišljene od strane švicarskih stručnjaka. U tretmanima se kombiniraju zapadnjačke i tradicionalne metode a kompletan program spa centra usmjeren je ka meditaciji i očuvanju zdravlja. Viceory je izuzetno popularna destinacija za vjenčanja radilo se o klasičnoj ili tradicionalnoj ceremoniji. Ovdje možete organizirati malenu initimnu ceremoniju ali i veliku zabavu za 100 uzvanika. Najveći postotak gostiju čine mladi bračni parovi na medenom mjesecu za koje se osoblje hotela posebno brine uz kupke od ružinih latica, specijalni meni i posebne pakete i programe za dvoje.

viceory

viceory

viceory

viceory

viceory

viceory

viceory

viceory

viceory

viceory

viceory

viceory

viceory

 

Saznajte više na: www.viceroybali.com

Related articles

Buro 24/7 Selection

više