Search

Najljepši svjetski bazeni

Najljepši svjetski bazeni

Donosimo vam izbor najfascinantnijih svjetskih lokacija

Urednik: Tina Kovačiček


Image: Adam Clark (Ski Portillo),
promo hotela,
theedgeproperty.com

Kada biste morali odabrati mjesto gdje biste najradije pobjegli u ovom trenutku, znate li gdje bi to bilo? Mi smo pronašli točno jedanaest svjetskih lokacija

Najljepši svjetski bazeni (фото 1)

Hanging Gardens Ubud, Bali, Indonezija

Kada biste morali odabrati mjesto gdje biste najradije pobjegli u ovom trenutku, znate li gdje bi to bilo? Mi smo pronašli točno dvanaest svjetskih lokacija čiji su prizori oduševljavajući, a dio te čarolije čine bazeni. Pogledajte najljepše svjetske bazene!

Anantara Golden Triangle, Chiang Rai, Tajland

Najljepši svjetski bazeni (фото 2)

Gosti ovog eko resorta na Tajlandu imaju prilike svakodnevno, od izlaska sunca pa sve do zalaska (a vjerojatno je nemoguće odlučiti što je ljepše od tog dvoje), uživati u kružnim bazenima s pogledom na Laos i Burmu.

Amangiri, Big Water, Utah, SAD

Najljepši svjetski bazeni (фото 3)

Pomalo neobična lokacija za ispunjavanje hedonističkih užitaka. Ovaj se ljepotan nalazi u zaštićenoj dolini Canyon Point, južnom djelu države Utah uz samu granicu s Arizonom. Pogled na kanjone je očaravajuć i definitivno originalan.

Hanging Gardens Ubud, Bali, Indonezija

Najljepši svjetski bazeni (фото 4)

Putnici diljem svijeta ocijenili su ovaj luksuzni boutique hotel na Baliju kao jedan od najljepših. Čarobnu prirodu čine strme terase na kojima se uzgaja riža, a okružene su drevnim šumama i visećim vrtovima te jedan od najljepših "beskrajnih" bazena s pogledom na vrhove šume. Osjećat ćete se kao vladar džungle!

Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao, Šangaj, Kina

Najljepši svjetski bazeni (фото 5)

Zanimljivost ovog poslovnog središta u Šangaju je bazen s prozirnim dnom na 24. katu hotela. Možemo samo zamisliti kakav je pogled na ulicu!

Hotel du Cap Eden-Roc, Antibes, Francuska

Najljepši svjetski bazeni (фото 6)

Na jugu Francuske smjestio se ovaj luksuzni hotel u kojem i Robert de Niro voli odsjesti. Bazen urezan duboko u prirodnu stijenu pruža divan pogled na more i zalazak sunca. Također potvrđen kao jedan od omiljenih "beskrajnih" bazena među zvijezdama.

One & Only Reethi Rah, Maldivi

Najljepši svjetski bazeni (фото 7)

Već sam pogled na tirkizno more, gdje nećete moći razaznati gdje prestaje bazen, a počinje ocean, oduševljava. Maldivi su mjesto za rajski odmor!

Ski Portillo, Čile

Najljepši svjetski bazeni (фото 8)

Da se dobre stvari dešavaju na vrhu potvrđuje i ovo omiljeno čileansko skijalište. Grijani bazeni kriju se pri samim planinskim vrhovima. Moramo li išta reći o pogledu i spoju vrućeg i snježnog?

The Oberoi hotels & resorts, Wildflower Hall, Shimla, Himalaja

Najljepši svjetski bazeni (фото 9)

Ostanimo pri vrhu, samo ćemo odletjeti na Istok, na jedno od najljepših područja svijeta. Područje Himalaja. Ovaj luksuzni hotel smjestio se na vrhu planine, a vanjski jacuzzi jedan je od njegovih glavnih aduta. Savršen za opuštanje s pogledom na vrhove Himalajskog gorja.

Red Pool, The Library Samui, Tajland

Najljepši svjetski bazeni (фото 10)

Jedan od najspektakularnijih bazena je "crveni" bazen na Tajlandu. Svojom bojom odskače od svega uobičajenog, a nalazi se tik uz more čime je izložen laganom povjetarcu s mora. Mozaik narančastih, tamno crvenih i žutih pločica čine briljantni dizajn bazena.

Westin Maui resorts & spa, Maui, Havaji, SAD

Najljepši svjetski bazeni (фото 11)

Kada zamislimo savršeno ljeto, vjerojatnost da to bude na Havajima čini visok postotak. Na otoku Mauiju krije se prava ljetna oaza ispunjena brojnim kružnim bazenčićima koji se isprepliću između palmi. Možemo se vidjeti s ljetnim koktelčićem na ležaljci.

San Alfonso del Mar, Čile

Najljepši svjetski bazeni (фото 12)

Jedan od najvećih i najdubljih je ovaj na čileanskoj obali, tik uz pješčane obale. Definitivno je i jedan od najpoznatijih.

San Antonio Santorini, Grčka

Najljepši svjetski bazeni (фото 13)

I za kraj ostajemo u Europi, u jednom malom luksuznom hotelu s jednako tako luksuznim pogledom na more i grčke otoke. Smjestio se svega 100 metara iznad razine mora u vulkanskom području s očaravajućim pogledom na Calderu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više