Search

Najluksuznije putovanje na svijetu traje 123 dana i čini se kao spektakularan doživljaj, a znamo i što sve uključuje

Najluksuznije putovanje na svijetu traje 123 dana i čini se kao spektakularan doživljaj, a znamo i što sve uključuje

Doza elegancije na najbolji mogući način

Tekst: L.L.


Image: Regent Seven Seas Cruises

Luksuzno putovanje kompanije Regent Seven Seas Cruises uključuje 123 dana čistog užitka. Kroz 11 država putuje se ogromnim i neopisivo elegantnim brodom, a sretnike koji si ovaj put mogu priuštiti čeka i paprena cijena od 1,2 milijuna američkih dolara. Što je u istu sve uključeno? Luksuzni hoteli, spektakularni prizori, fantastični gastronomski doživljaji i apsolutno uživanje na baš svakom koraku.

Kompanija koja i inače organizira visokobudžetna putovanja, ovaj put je otišla jedan veliki korak dalje te gostima na putovanju od čak 123 dana ponudila baš sve što možete zamisliti. Osim noćenja u najskupljim hotelima na svijetu, u cijenu su uključeni i transferi helikopterom te, naravno, najskuplja mjesta na avionima. Na put se kreće iz Londona 11. studenog 2021. godine, a povratak se očekuje 13. ožujka 2022. godine.

Prvi korak za sve goste bit će putovanje prvom klasom od Londona do Dubaija. Od tamo se zatim kreće na Seven Seas Explorer, brod koji su Regent Seven Seas Cruises prozvali najluksuznijim ikad izgrađenim, a kojim će gosti obići čak 11 država, uz to, stat će na čak 41. lokaciji. Na brodu će gosti moći uživati u ogromnim apartmanima, od kojih najveći ima dvije spavaće sobe i dvije kupaonice, a na zidovima kojih se nalaze umjetnička djela čak i velikog Picassa. Osim soba, gostima će biti dostupni i opuštajući spa tretmani te sauna, jacuzzi i privatna posluga.

Tu su i dva restorana za ručak te čak šest restorana koji poslužuju isključivo večeru, a na menijima će se, naravno, naći jela koja uključuju kavijar, jastoga i druge delicije. Da bi na putovanju uživali baš svi, u sklopu broda nalazi se i teretana, golf igralište, teniski teren, a gostima su dostupni i satovi joge te pilatesa. Naravno, to još uvijek nije sve. Gostima će na brodu biti dostupan i kasino, kazalište te knjižnica.

Najluksuznije putovanje na svijetu traje 123 dana i čini se kao spektakularan doživljaj, a znamo i što sve uključuje (фото 1)

Apartmani na brodu imat će i vlastite balkone s privatnim bazenima, a kada gostima dosadi život na moru, moći će odsjesti u najskupljim hotelima na svijetu. Naime, samo neke od postaja na kojima će gosti odsjedati su Sydney, Tokio, Dubai i Hong Kong, pa će tako imati prilike nekoliko dana provesti u hotelima kao što su Ritz Carlton, Park Hyatt, Aman Hotelu i drugim više nego luksuznim destinacijama.

Kako put traje čak 123 dana, a uključuje i slavlje Nove godine, ono će se održati u Sydneyju, na krovu hotela s pogledom na spektakularan vatromet. Osim toga, gosti će u Sydneyju odsjesti čak 13 dana, a njihov boravak uključuje i privatne ture. Na neke od lokacija gosti će tako pristizati privatnim helikopterima, a imat će i svoje vozače koji će im na raspolaganju biti u baš svakom trenutku. Zvuči i više nego luksuzno, zar ne?

Najluksuznije putovanje na svijetu traje 123 dana i čini se kao spektakularan doživljaj, a znamo i što sve uključuje (фото 2)

 

Najluksuznije putovanje na svijetu traje 123 dana i čini se kao spektakularan doživljaj, a znamo i što sve uključuje (фото 3)

 

Najluksuznije putovanje na svijetu traje 123 dana i čini se kao spektakularan doživljaj, a znamo i što sve uključuje (фото 4)

 

Najluksuznije putovanje na svijetu traje 123 dana i čini se kao spektakularan doživljaj, a znamo i što sve uključuje (фото 5)

Leave a comment

više