Search

Najpopularniji domovi u Europi koje možete rezervirati preko Airbnb-a!

Najpopularniji domovi u Europi koje možete rezervirati preko Airbnb-a!

Ne znamo koji bismo prije izabrali


Image: PR,
screenshot

Neki od najljepših domova koje možete pronaći na Airbnb-u izgledaju božanstveno i prava su mjesta za idealan odmor!

Danas sve više turista koristi Airbnb kao stranicu na kojoj će pronaći i rezervirati svoj smještaj tijekom putovanja. Naravno da su se s vremenom određeni domovi popularizirali te postoji i red čekanja kako bi se uopće dobila rezervacija. Mi vam donosimo pregled najljepših i najpopularnijih domova u koje bismo se voljeli teleportirati odmah!


1. Villa Amani, Francuska

Najpopularniji domovi u Europi koje možete rezervirati preko Airbnb-a! (фото 1)

Ova prekrasna vila nalazi se u Labenneu na jugozapadu Francuske i nudi svojim posjetiteljima sve što se može poželjeti. Nalazi se u blizini plaže Biarritz i šume Landes, koji se ističu svojom nevjerojatnom ljepotom, pa prilikom svoga boravka u ovoj vili možete uživati u svim oblicima prirodnih ljepota. Sama vila ima tri sobe, koje mogu ugostiti čak osam gostiju, vanjski bazen i kuhinju gdje možete uživati pripremajući hranu na svježem zraku. Osim toga, vila je okružena s 800 metara prostranog, uređenog vrta koji je namijenjen samo gostima na uživanje.


2. Morska koliba u arhipelagu, Švedska

Najpopularniji domovi u Europi koje možete rezervirati preko Airbnb-a! (фото 2)

Nalazi se na sasvim malom otoku u blizini Stockholma i ovo je nagrađivana koliba koja se nalazi odmah pokraj prekrasnog jezera. Kako na otoku uopće nema cesta, kada rezervirate ovu ljepoticu uz nju dobijete i brod kojim možete putovati okolo otoka i do Stockholma. Ono što ovu kolibu ističe od svih drugih, jest činjenica da se cijela kupaona nalazi na vanjskom prostoru, tako da dobijete onaj pravi doživljaj boravka u prirodi. Također vam nudi mogućnost korištenja vrhunske saune, bez koje Skandinavci jednostavno ne mogu živjeti.


3. Dvorac u Galwayu, Irska

Najpopularniji domovi u Europi koje možete rezervirati preko Airbnb-a! (фото 3)

Jedinstveni doživljaj doma definitivno nudi i ovaj srednjovjekovni dvorac koji možete rezervirati u Irskoj. Gosti su smješteni u glavnoj sobi dvorca, na njegovom samom vrhu, a do kupaonica idete kao i prije 600 godina kada je dvorac sagrađen. Očuvano je izvorno stanje dvorca, koji je restauriran tako da se ne mijenja njegova izvorna konstrukcija. Odsjedanje u ovakvom domu garantira vam da ćete se osjećati kao kraljica ili kralj te kao da ste upravo vi vlasnici toga dvorca.


4. Riva di Solto apartman, Italija

Najpopularniji domovi u Europi koje možete rezervirati preko Airbnb-a! (фото 4)

Prekrasan apartman koji je smješten u Riva di Solto u Lombardiji, oduzima dah svim posjetiteljima zbog nevjerojatnih pogleda na prekrasno jezero koje se nalazi odmah pored apartmana. Osim što možete uživati u nevjerojatnoj prirodnoj ljepoti Lombardije, dok ste u ovom apartmanu na raspolaganju su vam bazen, teniski teren i kuglana.


5. Afganistanska jurta, Njemačka

Najpopularniji domovi u Europi koje možete rezervirati preko Airbnb-a! (фото 5)

Nevjerojatno, ali istinito, jedan od najpoželjnijih domova u Njemačkoj je upravo ova afganistanska jurta u Nurembergu. Ovakav dom je idealan za sve one koji žele iskusiti drugačiji oblik života jer ovdje nećete na raspolaganju imati televizor i vodu koja teče iz cijevi. Međutim, možete uživati u načinu života koji postoji već stoljećima, opuštati se u vanjskom bazenu i uživati u prekrasnom i nesvakidašnjem interijeru.


6. Svjetionik Marlera, Hrvatska

Najpopularniji domovi u Europi koje možete rezervirati preko Airbnb-a! (фото 6)

Da, mi se isto nalazimo među državama koje imaju najpoželjnije domove za iznajmljivanje. Ova idilična kućica nalazi se samo 25 metara od mora, sagrađena je 1882.godine, a vlasnici tvrde kako svaki dan možete uživati u pogledu na dupine koji se igraju uoči zalaska sunca. Sama vila je udaljena četiri kilometra od najbližeg sela te je idealna opcija za sve one kojima je potreban apsolutni mir. 


7. Dvorac Augill, Velika Britanija 

Najpopularniji domovi u Europi koje možete rezervirati preko Airbnb-a! (фото 7)

Najpoželjniji dom u Engleskoj, zapravo je stan koji se nalazi unutar dvorca u Cumbriji i nudi smještaj u nekim od najluksuznijih soba na svijetu. Svaka soba se sastoji od kraljevskog mahagonijskog kreveta i antiknog namještaja, a svaki dan vam je osiguran doručak i ručak, koji su spremljeni po tradicionalnoj britanskoj recepturi.


8. Ljetna kuća Geysir, Island

Najpopularniji domovi u Europi koje možete rezervirati preko Airbnb-a! (фото 8)

Ova prekrasna ljetna kuća nalazi se samo 10 minuta od toplih izvora Geysir na jugozapadu Islanda, a sagrađena je 2010.godine. U potpunosti je samoodrživa jer se grije zahvaljujući geotermalnoj vodi iz obližnjih toplih izvora. Kuća se nalazi na osami, a vizualno jednostavno oduzima dah. Piramidalna struktura omogućuje prekrasne poglede na vanjsku prirodu, a interijer je klasično skandinavski i tjera vas na opuštanje, htjeli vi to ili ne.


9. Cube kuće, Nizozemska

Najpopularniji domovi u Europi koje možete rezervirati preko Airbnb-a! (фото 9)

Inovativne kuće koje su sagrađene u Rotterdamu i Helmondu, dizajnirao je arhitekt Piet Blom i kuće su kakve do sada niste još vidjeli. Njegov dizajn je stvorio koncept sela unutar grada, a svaka kuća predstavlja drvo, a sve kuće zajedno predstavljaju šumu. Geometrijski koncept interijera oduševljava sve posjetitelje jer je naglasak na iskoristivosti prostora, pa je svaki detalj pomno odabran, a domovi ne izgledaju kao naši uobičajeni pravokutni stanovi.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više