Search

Najstariji hotel u francuskom skijalištu Courchevel

Najstariji hotel u francuskom skijalištu Courchevel

Izgrađen 1850. godine


Image: Promo

Hotel, koji je potpuno renoviran 2013. godine, postavlja nove standarde u luksuzu kombinirajući moderan stil s onim iz 50-ih godina

Hôtel des Trois Vallées najstariji je objekt u poznatom francuskom skijalištu Courchevel. Izvorno izgrađen 1850. služio je kao smještaj skijašima, a danas slavi povratak svojim korijenima, ali redizajniran kao luksuzni smještaj. Uživancija na samom vrhu u srcu Courchevela, samo nekoliko koraka od padina jednog od najspektakularnijeg skijališta u Europi. Hotel, koji je potpuno renoviran 2013. godine, postavlja nove standarde u luksuzu kombinirajući moderan stil s onim iz 50-ih godina, uređen sa starinskim namještajem s potpisom Charlotte Perriand, Pierrea Paulina, Pierrea Chapa i Jeana Prouvèa, koji vas vraća upravo u ranije navedene godine. Dekor evocira eru velikih alpskih naselja i podsjeća nas da je Courcheval izvorni skijaški resort za kojeg su ovi dizajneri osmislili potpuno novu priču. 

Najstariji hotel u francuskom skijalištu Courchevel (фото 1)

Na raspolaganju je nekoliko vrsta soba i apartmana, a svi su uređeni upravo u kombinaciji tradicionalne kolibe i modernih elemenata. Restoran je prostrano mjesto koje krasi veliki otvoreni stol, stvarajući velikodušan i prijateljski ambijent te je idealno mjesto za doručak ili poslijepodnevne zalogaje. Ispijanje čaja uz kamin, opuštanje u toplicama ili miru spavaće sobe, brzo će razmaziti svakog tko posjeti ovaj vintage raj.

Najstariji hotel u francuskom skijalištu Courchevel (фото 2)

Svaki trenutak nudi užitak u ekskluzivnom okruženju idealno dizajniranom u atmosferi koja kombinira šarm, udobnost i opuštanje. Sa svojom dugogodišnjom baštinom kao jedno od najvećih svjetskih skijališta, i danas je visoko na ljestvici poželjnih međunarodnih destinacija. Osim sportskih aktivnosti, možete uživati u brojnim barovima i restoranima i okusiti čari francuske kuhinje. 

Najstariji hotel u francuskom skijalištu Courchevel (фото 3)

Najstariji hotel u francuskom skijalištu Courchevel (фото 4)

Najstariji hotel u francuskom skijalištu Courchevel (фото 5)

Najstariji hotel u francuskom skijalištu Courchevel (фото 6)

Najstariji hotel u francuskom skijalištu Courchevel (фото 7)

Najstariji hotel u francuskom skijalištu Courchevel (фото 8)

Najstariji hotel u francuskom skijalištu Courchevel (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više