Search

Napokon je otvoren Soho House u Parizu - naravno da je fantastičan!

Napokon je otvoren Soho House u Parizu - naravno da je fantastičan!

Tekst: BURO.


Jesmo li išta manje  od fantastičnog očekivali kada je u igri kombinacija našeg omiljenog hotelskog brenda i jednog od najljepših gradova na svijetu? Naravno da ne! Ali baš zato što smo imali tako visoka očekivanja imali smo i strah da će rezultat biti prosječan, sada nam je žao što smo sumnjali jer vlasnici Soho House grupacije ništa ne prepuštaju slučaju. I oni su znali da su oči javnosti uperene u njih tako da su se itekako potrudili oduševiti.

Napokon je otvoren Soho House u Parizu - naravno da je fantastičan! (фото 1)
Napokon je otvoren Soho House u Parizu - naravno da je fantastičan! (фото 2)

Hotel je smješten u nekadašnjem pariškom domu Jeana Cocteaua, a sam interijer je hommage slavnoj prošlosti građevine. Članovi Soho House kluba imat će priliku uživati u smještaju, zimskom vrtu, bazenu, baru i prostoriji za cabaré (da, tamo su zidovi od crvenog pliša).

Napokon je otvoren Soho House u Parizu - naravno da je fantastičan! (фото 3)

U sobama su veliki kreveti, plišane sofe i uglačani parket. Drvena vrata su originalna i restaurirana su u potpunosti, kao i gipsani radovi kako bi gosti mogli vidjeti kako je sve izgledalo u prošlosti. Prostor je oplemenjen originalnim umjetničkim slikama, među kojima se ističu umjetnici kao što su: Natsuko Uchino, Emmanuel Van der Meule i Mel O’Callaghan.

Napokon je otvoren Soho House u Parizu - naravno da je fantastičan! (фото 4)
Napokon je otvoren Soho House u Parizu - naravno da je fantastičan! (фото 5)

Hotel ukupno broji 36 spavaćih soba, a one nude pogled na Pigalle. Ako gosti nisu raspoloženi odmah se baciti u istraživanje užurbanog pariškog život mogu sebi pripremiti kupku u kadi, ili se popeti do bazena na krovu zgrade. Najbolje od svega, znajući kakvu ekipu koncept Soho House okuplja, gosti jednostavno mogu „izaći“ u hotelski restoran, velike šanse su da će tu vidjeti sve ljude sa „svatko tko je netko“ liste u Parizu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više