Search

Neobičan hotel od vintage kamp-kućica oduševio goste

Neobičan hotel od vintage kamp-kućica oduševio goste

El Cosmico hotel


Image: Elcosmico.com

U američkom Texasu postoji tzv. nomadski hotel imena El Cosmico koji čini niz restauriranih i preuređenih kamp-kućica, a namijenjen je svima onima koji su malo slobodnijeg duha

Neki ga već nazivaju komadićem nomadskog raja, no riječ je o hotelu s malo drukčijom filozofijom od one uobičajene. El Cosmico je poprilično karizmatično hotelsko zdanje u američkom Texasu, a čini ga niz preuređenih kamp-kućica u vintage stilu koje privlače goste iz cijeloga svijeta. Naime, ovdje vladaju neka druga pravila, odnosno ideja kako bi život trebao biti svojevrsna uravnotežena avantura. El Cosmico tako osim totalno cool smještaja, nudi gostima i zabavu, priliku za učenje, impresivan pustinjski ambijent, ali i spiritualne te umjetničke radionice. Osim kamp-kućica, u ponudi je i smještaj u sklopu mongolskih šatora te svojevrsni punktovi na kojima su pozicionirane viseće mreže za odmor, vanjska kuhinja i blagovaonica, kupaonica te lounge zone i soba za čitanje. Možemo samo još zaključiti kako El Cosmico uistinu pruža veliki odmak od gradskih sredina, u kojem se možemo opustiti na jedan posve drukčiji način. 

Neobičan hotel od vintage kamp-kućica oduševio goste (фото 1)Neobičan hotel od vintage kamp-kućica oduševio goste (фото 2)Neobičan hotel od vintage kamp-kućica oduševio goste (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više