Search

Nova luksuzna destinacija na otoku Lošinju

Nova luksuzna destinacija na otoku Lošinju

Hotel Alhambra


Image: Pr

Nakon hotela Bellevue te vile Hortensie, svoja vrata gostima otvara još jedna stara austrougarska građevina u uvali Čikat na otoku Lošinju

Riječ je o luksuznom hotelu Alhambra, članu uspješnog hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas, Jadranka grupe, čijom obnovom je uspješno zaokružena prva faza investicijskog ciklusa u uvali Čikat, a koja je danas prva uvala s ponudom i uslugom na razini visokih 5 zvjezdica.

Boutique Hotel Alhambra sofisticirani je hotel s pet zvjezdica i član prestižne grupacije Small Luxury Hotels of The World. Hotel Alhambra s vilom Augusta čini jedinstveno mjesto na kojem se duh aristokratskog vremena savršeno sjedinjuje s modernom udobnošću i vrhunskom uslugom.

Nova luksuzna destinacija na otoku Lošinju (фото 1)

U novootvorenoj Alhambri gosti imaju priliku uživati u vrhunski opremljenih 36 delux soba i 15 suitova koji predstavljaju idealan spoj duha carskog austrougarskog vremena i modernog luksuza. Gostima su na raspolaganju restoran s vrhunskom gastro ponudom, lobby bar, vinoteka, knjižnica, draguljarnica te vrhunski opremljena wellness oaza. Gosti imaju mogućnost, osim relaksacije u stoljetnoj borovoj šumi alepskog bora, uživati u unutarnjem bazenu s grijanom morskom vodom, finskoj ili turskoj sauni te u posebno osmišljenim ritualima - masažama i tretmanima njege lica i tijela s mirisima i aromama Lošinja.

Nova luksuzna destinacija na otoku Lošinju (фото 2)
Kako bi gosti imali mogućnost apsolutnog uživanja tijekom odmora, na raspolaganju su im usluge poput 24-satne posluge u sobu, concierga te wellnesa u sobi. Povrh toga, tu je i gourmet ponuda koja sadrži isključivo birane delicije i pomno biranu listu najboljih pića.

Nova luksuzna destinacija na otoku Lošinju (фото 3)

Nova luksuzna destinacija na otoku Lošinju (фото 4)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više