Search

Novi dobar razlog za otputovati na Šri Lanku

Novi dobar razlog za otputovati na Šri Lanku

Anantara Kalutara Resort


Image: buro247.ru

Anantara Kalutara Resort novi je hotel koji se u listopadu otvara na Šri Lanki, a već nas je svojim ambijentom, ponudom i uređenjem impresionirao...

Šri Lanka je uvijek bila sinonim za destinaciju na kojoj je vrhunski odmor po definiciji zagarantiran. Upravo zbog toga na tom otoku otvorit će se novi prekrasan resort od strane grupacije Anatara. Riječ je o njihovom drugom resortu na samoj plaži koji će otvoriti ove godine, a smješten je samo sat vremena vožnje od glavnog grada Colombo. Da ne bi mislili kako je Anantara Kalutara Resort mjesto koje nudi "samo" izvanredan pogled na Indijski ocean i rijeku Kalu, jer ovo je ipak smještaj koji nudi meditativnu sinergiju s ovim tropskim rajem. Osim toga, već na prvu je jasno kako će se ovaj resort prije svega istaknuti svojim interijerom i eksterijerom čiju ideju potpisuje slavni arhitekt Geoffrey Bawa, a koji je za stilski izričaj odlučio pomiješati izvorne šrilankanske detalje s dodatnim štihom modernog luksuza.

Novi dobar razlog za otputovati na Šri Lanku (фото 1)
Naime, resort je ovo koji nudi sobe ukomponirane u prekrasne vrtove, ali i vile te vrhunske apartmane s privatnim balkonima i terasama koje gosti mogu neometano imati samo za sebe. Ako neki pak preferiraju bazen odmah pored oceana, svaka vila ima jedan svoj privatni, implementiran u lijepo uređen vrt što omogućuje maksimalnu relaksaciju i privatnost. Da nije sve samo u pasivnom odmoru, u ponudi resorta pazilo se i na bogatu ponudu aktivnosti, pa tako gosti mogu uživati u avanturama na moru kao što je skijanje na vodi ili vožnje gliserima. Novi dobar razlog za otputovati na Šri Lanku (фото 2)
Zanimljivo je i kako ovaj hotelski resort ima i vlastitu knjižnicu za ljubitelje dobrog štiva i takvog tipa osame, a oni koji ogladne mogu računati na vrhunski restoran koji poslužuje sjajne gastro zalogaje, kao i one koji su autentični za talijansku kuhinju. Naravno, u sklopu hotela naći će se i spa centar posvećen jogi i meditaciji u ugodnom ambijentu. Otvorenje Anantara Kalutara Resorta predviđeno je za listopad ove godine, što je razlog više da počnete planirati svoje ovogodišnje "daleko" putovanje.  
Novi dobar razlog za otputovati na Šri Lanku (фото 3)Novi dobar razlog za otputovati na Šri Lanku (фото 4)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više