Traži

Novi hoteli koji se otvaraju ovog ljeta na hrvatskoj obali

Novi hoteli koji se otvaraju ovog ljeta na hrvatskoj obali

Split, Rovinj, Šibenik, Lošinj


Fotografija: PR

Četiri potpuno preuređena hotela otvorit će svoja vrata ovog ljeta diljem hrvatske obale

Boutique hotel Alhambra & Villa Augusta, 5 zvjezdica, Lošinj

U srcu Kvarnera, zaljeva poznatog po kristalno plavom moru, magičan otok Lošinj nudi prirodne ljepote od kojih zastaje dah. Idilično okruženje park-šume Čikat savršen je izbor za uživanje u vrhunskom komforu jednog od najluksuznijih hotela na Lošinju – Hotela Alhambra & Villa Augusta. Hotel je sofisticiran boutique hotel s pet zvjezdica karakteristične arhitekture austro-ugarske vile sagrađene prije više od stotinu godina. Mjesto je u kojem se atmosfera prošlih vremena savršeno spaja s modernim komforom i visokom razinom usluga.

Hotel Park, 5 zvjezdica, Split
Hotel Park jedan od najstarijih i najomiljenijih hotela Splićana i njihovih gostiju. Otvoren je 1921. godine i otad se smatra jednim od najprestižnijih mjesta za sva glavna društvena i politička događanja u Splitu. S renovacijom je započeo u listopadu i to je bilo prvi put u povijesti da je potpuno zatvorio svoja vrata. Hotel je smješten u elitnom dijelu grada Splita, blizu stare gradske jezgre i popularne plaže Bačvice koja nosi Plavu zastavu. Zbog svoje ljepote i povijesnih događanja koja su se zbila u hotelu, proglašen je spomenikom kulturne baštine.

Boutique hotel Adriatic, Rovinj
Transformiran iz mjesta za spavanje u mjesto za sanjare, Hotel Adriatic intimni je prostor susreta znatiželjnih putnika s lokalnom umjetnošću inspiriranom stoljetnom baštinom hotela. Mjesto je to gdje se isprepliću mašta i stvarnost. Hotel raspolaže s 18 apartmana s prekrasnim pogledom na otok sv. Katarina, glavni gradski trg ili staru jezgru Rovinja. Na zidovima svake od 18 luksuznih soba nalaze se umjetnička djela, stvarajući hotel inspirativnim mjestom.

D-Resort, Šibenik
D-Resort je nov, luksuzan i dizajnerski opremljen kompleks smješten u šarmantnom starom gradu Šibeniku. Kompleks obuhvaća hotel sa 63 luksuzne sobe i šest apartmana. Uz to, tu se nalaze i tri ekskluzivne vile od kojih svaka ima zasebne privatne vrtove i bazene. Hotel se ističe svojim arhitektonskim rješenjem, koje se izvrsno uklapa i nadopunjuje s prirodnim krajolikom i okruženjem.

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor