Search

Novi hoteli koji se otvaraju ovog ljeta na hrvatskoj obali

Novi hoteli koji se otvaraju ovog ljeta na hrvatskoj obali

Split, Rovinj, Šibenik, Lošinj

Image: PR

Četiri potpuno preuređena hotela otvorit će svoja vrata ovog ljeta diljem hrvatske obale

Boutique hotel Alhambra & Villa Augusta, 5 zvjezdica, Lošinj

U srcu Kvarnera, zaljeva poznatog po kristalno plavom moru, magičan otok Lošinj nudi prirodne ljepote od kojih zastaje dah. Idilično okruženje park-šume Čikat savršen je izbor za uživanje u vrhunskom komforu jednog od najluksuznijih hotela na Lošinju – Hotela Alhambra & Villa Augusta. Hotel je sofisticiran boutique hotel s pet zvjezdica karakteristične arhitekture austro-ugarske vile sagrađene prije više od stotinu godina. Mjesto je u kojem se atmosfera prošlih vremena savršeno spaja s modernim komforom i visokom razinom usluga.

Novi hoteli koji se otvaraju ovog ljeta na hrvatskoj obali (фото 1)

Hotel Park, 5 zvjezdica, Split
Hotel Park jedan od najstarijih i najomiljenijih hotela Splićana i njihovih gostiju. Otvoren je 1921. godine i otad se smatra jednim od najprestižnijih mjesta za sva glavna društvena i politička događanja u Splitu. S renovacijom je započeo u listopadu i to je bilo prvi put u povijesti da je potpuno zatvorio svoja vrata. Hotel je smješten u elitnom dijelu grada Splita, blizu stare gradske jezgre i popularne plaže Bačvice koja nosi Plavu zastavu. Zbog svoje ljepote i povijesnih događanja koja su se zbila u hotelu, proglašen je spomenikom kulturne baštine.

Novi hoteli koji se otvaraju ovog ljeta na hrvatskoj obali (фото 2)

Boutique hotel Adriatic, Rovinj
Transformiran iz mjesta za spavanje u mjesto za sanjare, Hotel Adriatic intimni je prostor susreta znatiželjnih putnika s lokalnom umjetnošću inspiriranom stoljetnom baštinom hotela. Mjesto je to gdje se isprepliću mašta i stvarnost. Hotel raspolaže s 18 apartmana s prekrasnim pogledom na otok sv. Katarina, glavni gradski trg ili staru jezgru Rovinja. Na zidovima svake od 18 luksuznih soba nalaze se umjetnička djela, stvarajući hotel inspirativnim mjestom.

Novi hoteli koji se otvaraju ovog ljeta na hrvatskoj obali (фото 3)

D-Resort, Šibenik
D-Resort je nov, luksuzan i dizajnerski opremljen kompleks smješten u šarmantnom starom gradu Šibeniku. Kompleks obuhvaća hotel sa 63 luksuzne sobe i šest apartmana. Uz to, tu se nalaze i tri ekskluzivne vile od kojih svaka ima zasebne privatne vrtove i bazene. Hotel se ističe svojim arhitektonskim rješenjem, koje se izvrsno uklapa i nadopunjuje s prirodnim krajolikom i okruženjem.

Novi hoteli koji se otvaraju ovog ljeta na hrvatskoj obali (фото 4)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više