Search

Novi jedinstveni resort smješten na Makarskoj rivijeri

Novi jedinstveni resort smješten na Makarskoj rivijeri

Medora Auri Family Beach Resort ****


Image: Promo

Jedinstven odmorišni kompleks Medora Auri Family Beach Resort nalazi se na samoj šetnici uz obalu mora, u malom dalmatinskom mjestu Podgora na Makarskoj rivijeri

Isprepletena između moćne planine Biokovo i mističnog mora, Podgora je utjelovljena u svojim suprotnostima - moru i planini, visini i dubini. Promatrajući njezin krajolik, dok stojite uz more neposredno ispod planine, u vama budi osjećaj skromnosti i poniznosti te vas usmjerava na ono što je zaista važno u životu. Prepuna priča iz prošlosti i atrakcija koje ju okružuju, Podgora je idealno mjesto za odmor. Upravo tamo smjestio se Medora Auri Family Beach Resort. Potpuno preuređen i nedavno otvoren hotelski kompleks privlači svojim ljepotama i sadržajima koje nudi. Samo 10 kilometara udaljen od Makarske, kompleks je prvenstveno namijenjen obiteljima na aktivnom odmoru, ali pruža i velike mogućnosti za boravke izvan glavne turističke sezone. Uz 253 moderno dizajniranih soba i hotelskih apartmana s pogledom na more i obližnje dalmatinske otoke, hotel ima i niz sadržaja od kojih svakako treba izdvojiti dva vanjska bazena, dječje igraonice s raznovrsnim animacijskim programima, wellness centar s whirlpoolom, finskom saunom, infracrvenom saunom, parnom kupelji, sobom za opuštanje te raznim masažama i tretmanima lica i tijela, kao i fitnessom s pogledom na more. Za gastronomske užitke zadužen je hotelski restoran koji obiluje bogatom buffet ponudom i show cooking-om, dok vas na plaži čekaju cocktail bar i bistro Taste smješten uz samu šetnicu. 

Novi jedinstveni resort smješten na Makarskoj rivijeri (фото 1)

Novi jedinstveni resort smješten na Makarskoj rivijeri (фото 2)

Novi jedinstveni resort smješten na Makarskoj rivijeri (фото 3)

Novi jedinstveni resort smješten na Makarskoj rivijeri (фото 4)

Novi jedinstveni resort smješten na Makarskoj rivijeri (фото 5)

Novi jedinstveni resort smješten na Makarskoj rivijeri (фото 6)

Novi jedinstveni resort smješten na Makarskoj rivijeri (фото 7)

Novi jedinstveni resort smješten na Makarskoj rivijeri (фото 8)

Novi jedinstveni resort smješten na Makarskoj rivijeri (фото 9)

Novi jedinstveni resort smješten na Makarskoj rivijeri (фото 10)Novi jedinstveni resort smješten na Makarskoj rivijeri (фото 11)

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više