Search

Novi pariški hostel koji nam je zapeo za oko

Novi pariški hostel koji nam je zapeo za oko

Generator hostel


Image: generatorhostels.com

Ovog mjeseca u Parizu je otvoren novi hostel. Idealan za solo putnike željne upoznavanja i druženja, a po potrebi udovoljava i kriteriju privatnosti, budući da ćete ovdje jednokrevetnu sobu naći po povoljnijoj cijeni

Sve one kojima na spomen riječi 'hostel' prvo na um padnu prebukirane i stvarima krcate višekrevetne sobe, ovaj će članak razuvjeriti. Novi Generator hostel, otvoren nedavno u 10. pariškom arondismanu, primjer je vrhunskog i modernog dizajna. Priznajemo, ovako cool hosteli postali su već uobičajena turistička pojava diljem svijeta, pa i kod nas. U blizini hostela nalazi se chic trendi dio Canal St-Martin s brojnim barovima i restorančićima. Postoji pet opcija za ugodan smještaj: sobe za šest do deset ljudi najjeftinija su opcija, dok će jednokrevetne i dvokrevetne sobe doći s terasom i prekrasnim pogledom, ali i malo višom cijenom. No, kažu, još uvijek je ovo jedna od jeftinijih varijanti u skupoj metropoli kao što je Pariz. Ono što je odlično kod ovog dizajnerskog hostela je činjenica da sve sobe imaju kupaonicu unutar soba tako da nećete doživjeti 'neobične' hostelske susrete na hodnicima.

Novi pariški hostel koji nam je zapeo za oko (фото 1)

Novi pariški hostel koji nam je zapeo za oko (фото 2)

Inače, hostel je nastao od stare uredske zgrade koja je za ovu priliku zasjala nizom novih modernih soba. Na vrhu hostela nalazi se velika terasa za druženja, pogotovo razmišljamo o onim toplim ljetnim, a u podrumu se nalazi Metro bar kao idealna opcija izlaska.

Novi pariški hostel koji nam je zapeo za oko (фото 3)

Dizajnerski prevladava 'marokanska' opuštenost u dijelovima za opuštanje, dok ćete u ‘Café Fabien' pojesti odličan doručak i uživjeti se u pravo pariško okruženje: mnogo svjetla, šarmantni mali stolovi u stilu bistroa i svježe pečeni kruh. U sklopu hostela nalazi se i pekarnica. Jednom riječju ovdje će vam ponuditi sve da vas zadrže u hostelu i bit će vam jako ugodno. Kad se nauživate odličnog dizajna Generator hostela, bit će vrijeme za istraživanje tog šarmantnog Pariza.

Novi pariški hostel koji nam je zapeo za oko (фото 4)

Novi pariški hostel koji nam je zapeo za oko (фото 5)

Novi pariški hostel koji nam je zapeo za oko (фото 6)

Novi pariški hostel koji nam je zapeo za oko (фото 7)

Novi pariški hostel koji nam je zapeo za oko (фото 8)

Novi pariški hostel koji nam je zapeo za oko (фото 9)

Novi pariški hostel koji nam je zapeo za oko (фото 10)

Novi pariški hostel koji nam je zapeo za oko (фото 11)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više