Traži

Novo moderno ruho jednog hotela pored Zadra

Novo moderno ruho jednog hotela pored Zadra

Falkensteiner Club Funimation Borik

Urednik: L.M.F.


Fotografija: PR

Renoviran i preuređen, modernog dizajna, s proširenom ponudom i još mnogo pogodnosti za najzahtjevnije goste, najljepši obiteljski hotel u Hrvatskoj prema stranici Holidaycheck, Falkensteiner Club Funimation Borik, otvorio svoja vrata. Sjajna bijela i kraljevska plava, pastelne nijanse prošarane ponekim zlatnim i tirkiznim detaljem, cijela paleta plavih boja razigranih u prostoru - novi, svjež i moderan dizajn hotela Falkensteiner Club Funimation Borik s četiri zvjezdice kao da precrtava snagu mora sa šarmantnim i prepoznatljivim notama mediteranskog podneblja. Nakon duge zime omiljeni obiteljski klub u Zadru otvoren je za goste nakon temeljitog makeovera. Obnovljeno je 146 od 258 soba i apartmana, a također su i recepcija, predvorje, restoran i barovi prošireni i pomlađeni.

Novo moderno ruho jednog hotela pored Zadra (фото 1)

Club Funimation Borik proširio je i svoju gastronomsku ponudu. Usluga All Inclusive Plus od sada uključuje vrhunsku kulinarsku ponudu Alpe Adria s doručkom, ručkom i večerom uz bogati švedski stol i raznim tematskim večerima, mini bar uslugu s neograničenom konzumacijom bezalkoholnih pića, veliki izbor alkoholnih pića, ukusne koktele, mnoštvo zalogajčića cijeli dan u baru kod bazena, zdrave snackove u Spa zoni i all inclusive ponoćni snack. Sjajno, zar ne?

Novo moderno ruho jednog hotela pored Zadra (фото 2)

Za zabavu, igre i akciju tu je svima dobro znani Falky i profesionalni animacijski tim u Falky Landu s dječjim igralištem, discom, dječjom opremom, veliki vodeni svijet s vrtoglavim toboganom i Falky SPA za klince. A dok se mališani zabavljaju u dječjem svijetu, za mame i tate rezervirano je opuštanje u 2,500 m² Acquapura Thalasso & SPA centru s prostranim bazenom.

Novo moderno ruho jednog hotela pored Zadra (фото 3)

Acquapura je wellness filozofija kreirana ekskluzivno za Falkensteiner hotele, a u hotelima na moru tema vode interpretira se kroz široki izbor thalasso tretmana. Tijelo će vam biti zahvalno nakon kupke s morskim solima, morskog pilinga ili pakunga tijela s morskim algama. Spa centar će vas oduševiti velikim vodenim površinama, relax prostorijom Lemon, vanjskim whirlpoolom, Kneipp kanalom za stopala, kompleksom sauna, fitness studijom s kardio uređajima, privatnim spa za dvoje i Vital barom. Kako izgleda ovo obnovljeno zdanje provjerite u nastavku...

Novo moderno ruho jednog hotela pored Zadra (фото 4)

Novo moderno ruho jednog hotela pored Zadra (фото 5)

Novo moderno ruho jednog hotela pored Zadra (фото 6)

Novo moderno ruho jednog hotela pored Zadra (фото 7)

Novo moderno ruho jednog hotela pored Zadra (фото 8)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar

više