Search

Oaza maksimalnog opuštanja na Ibizi

Oaza maksimalnog opuštanja na Ibizi

Savršeno mjesto za bijeg od jesenskih kiša

Image: Buro247.ru

Otok koji je uglavnom rezerviran za najbolje noćne provode u svojoj ponudi mora imati i zone relaksacije kako bi se maksimalno iskoristila ljepota mediteranske prirode kojom je okružen

U skladu s time nedavno je otvoren i novi hotel ME Ibiza, dio hotelskog lanca Meliá. Snježnobijeli interijer i eksterijer po dizajnu španjolskog arhitekta Alvara Sanze, inače specijaliziranog za hotelsku arhitekturu, pozivaju sve koji su se umorili od neprestanog tulumarenja na Ibizi. Minimalizmom dizajna je u opreci s bogatom sredozemnom prirodom, poput bijelog otoka usred jarkog plavetnila. Spa tretmani ovdje se izmjenjuju s plivanjem u bazenima te sunčanju i opuštanju na terasi s osvježavajućim pićima uvijek nadohvat ruke. U restoranu Salt & Sea u prizemlju hotela gosti mogu uživati u mediteranskoj kuhinji i uvijek svježim plodovima mora. 

Hotel maksimalnog luksuza i udobnosti ima i privatni avion koji možete iznajmiti za let do kopna ili obližnjih otoka. ME Ibiza je treći hotel ovog lanca u Španjolskoj, a zasigurno se neće zaustaviti samo na tome.

Oaza maksimalnog opuštanja na Ibizi (фото 1)

Oaza maksimalnog opuštanja na Ibizi (фото 2)

Oaza maksimalnog opuštanja na Ibizi (фото 3)

Oaza maksimalnog opuštanja na Ibizi (фото 4)

Oaza maksimalnog opuštanja na Ibizi (фото 5)

Oaza maksimalnog opuštanja na Ibizi (фото 6)

Oaza maksimalnog opuštanja na Ibizi (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više