Search

Oaza mira i opuštanja u Saint-Tropezu

Oaza mira i opuštanja u Saint-Tropezu

Spa Byblos by Sisley u hotelu Byblos


Image: Buro247.ru

Spa oaza brenda Sisley u hotelu Byblos jedna je od najljepših u svijetu

Francuski brend profesionalne kozmetike, poznat po svojem pažljivom pristupu odabiranju organskih sastojaka i korištenju aktivnih biljnih elemenata, otvorio je svoj spa u hotelu Byblos Saint Tropez 2007. godine. Ove je jeseni u bogat program spa centra dodano nekoliko novih programa što nas je opet privuklo k njemu. Ljubav brenda Sisley prema prirodnim materijalima odrazio se i u prostorijama spa zone - drvo jasena spaja se s mramornim podovima te umirujućim nijansama sive i smeđe boje.

Oaza mira i opuštanja u Saint-Tropezu (фото 1)

Što se tretmana tiče, pristup francuske kozmetičke linije temelji se na kombinaciji klasične aromaterapije eteričnim uljima s najboljim postignućima u kozmetici. Svi postupci su razvijeni od strane Sisleya i zadovoljit će najrazličitije potrebe kože, a kreću se od klasične hidratantne njege kože pa sve do medicinskih programa. I najobičnija masaža ovdje se pretvara u kompleksnu terapiju opuštanja.

Oaza mira i opuštanja u Saint-Tropezu (фото 2)

Nedavno je na popis usluga dodana i ekskluzivna anti-aging njega lica na temelju malahita. Hidratantni sastojci u kombinaciji s dragim kamenjem savršeno vraćaju ravnotežu vlage u koži, potiču proizvodnju kolagena i elastina. Luksuzne tretmane u spa kompleksu možete proširiti uživanjem ​​u bazenu, različitim saunama i turskoj kupelji, a tu je i klasična teretana za ljubitelje sportske aktivnosti.

Oaza mira i opuštanja u Saint-Tropezu (фото 3)

Oaza mira i opuštanja u Saint-Tropezu (фото 4)

Oaza mira i opuštanja u Saint-Tropezu (фото 5)Oaza mira i opuštanja u Saint-Tropezu (фото 6)Oaza mira i opuštanja u Saint-Tropezu (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više