Search

Od divne prirode do fantastičnih jela s tartufima - sve što vam treba za savršen vikend u Istri

Od divne prirode do fantastičnih jela s tartufima - sve što vam treba za savršen vikend u Istri

Otkrijte netaknutu prirodu, opustite se u spa oazi ili zaigrajte golf uz pogled na Jadransko more

Tekst: BURO.


Image: Kempinski Hotel Adriatic

Vrhunska gastronomska i spa ponuda, aktivni odmor, prirodne ljepote te kulturna baština čine Istru neodoljivom i nezaobilaznom destinacijom tijekom cijele godine. Nadolazeći jesenski vikendi te božićni i novogodišnji blagdani idealan su povod za istraživanje očuvane i na mnogim mjestima netaknute, brežuljkaste istarske unutrašnjosti.

Nezaboravni boravak u Istri pružit će vam Kempinski Hotel Adriatic. Ovaj djelić raja smješten u ruralnom okruženju sjeverozapadne Istre odlučio je produžiti sezonu do 06. siječnja 2020. godine i atraktivnim ponudama privući zaljubljenike u netaknutu prirodu i golf. Blizina Savudrije, dobra cestovna povezanost, ruralni i urbani krajolik samo su dodatni razlog za bijeg od svakodnevice i beskonačno uživanje.

Od divne prirode do fantastičnih jela s tartufima - sve što vam treba za savršen vikend u Istri (фото 1)

Jesenski paket s tartufima pružit će vam vrhunac gurmanskog doživljaja. Istarska kuhinja je svojim stanovnicima i posjetiteljima omogućila nevjerojatno bogatstvo okusa – od domaćeg istarskog maslinovog ulja do crnih i bijelih tartufa. Paket-aranžman uključuje: luksuzni smještaj, gurmanski doručak u restoranu Dijana, ulaz u spa-centar (uključujući korištenje saune, bazena i fitnesa), traženje i degustaciju bijelog tartufa. Minimalno trajanje boravka je dvije noći, a ponuda vrijedi do 15. studenog 2019.

25% popusta na najbolju dostupnu cijenu u Kempinski Hotelu Adriatic idealna je prilika da uživate u luksuznom smještaju uz ugodnu mediteransku i blago kontinentalnu klimu. Paket-aranžman uključuje: luksuzni smještaj, gurmanski doručak u restoranu Dijana, ulaz u spa-centar (uključujući korištenje saune, bazena i fitnesa), smještaj u sobi više kategorije te rani check-in i kasni check-out. Minimalno trajanje boravka je dvije noći, a ponuda vrijedi do 20. prosinca 2019.

Od divne prirode do fantastičnih jela s tartufima - sve što vam treba za savršen vikend u Istri (фото 2)

Golf paket oduševit će sve ljubitelje golfa bilo da je riječ o profesionalnim igračima ili početnicima. Nakon pokazanog umijeća igranja u ovom prestižnom sportu, odmorite se uz veličanstvene zalaske sunca i neponovljiv pogled na Jadransko more. Paket-aranžman uključuje: luksuzni smještaj, gurmanski doručak u restoranu Dijana, ulaz u spa-centar (uključujući korištenje saune, bazena i fitnesa), dnevni green fee po osobi, 20% popusta na F&B i SPA usluge te dnevni najam kaveza u caddy room-u. Minimalno trajanje boravka je dvije noći, a ponuda vrijedi do 05. siječnja 2020.

Za sve zaljubljenike putovanja za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana pripremamo ekskluzivne ponude koje će uskoro biti dostupne na našoj web stranici. Za kraj godine priuštite sebi iznimnu europsku eleganciju  - Kempinski Hotel Adriatic.

Od divne prirode do fantastičnih jela s tartufima - sve što vam treba za savršen vikend u Istri (фото 3)

 

Od divne prirode do fantastičnih jela s tartufima - sve što vam treba za savršen vikend u Istri (фото 4)

 

Od divne prirode do fantastičnih jela s tartufima - sve što vam treba za savršen vikend u Istri (фото 5)

 

Od divne prirode do fantastičnih jela s tartufima - sve što vam treba za savršen vikend u Istri (фото 6)

 

Od divne prirode do fantastičnih jela s tartufima - sve što vam treba za savršen vikend u Istri (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više