Search

Odabrano je 100 najboljih hotela na svijetu

Odabrano je 100 najboljih hotela na svijetu

Prema ocjeni financijskog časopisa Institutional Investor


Image: buro247.ru

Časopis Institutional Investor u posljednjih 50-ak godina istražuje temu međunarodnih financija i stanja na tržištu i zato je njihov odabir najboljih 100 hotela u 2015. godini i više nego relevantan. Otkrijte koji su to hoteli prema ocjeni stručnjaka i analitičara ostvarili najbolje rezultate...

Nakon detaljne analize i proučavanja hotelijerskog tržišta diljem svijeta časopis Institutional Investor sastavio je svoj popis najboljih 100 hotela u 2015. godini. Na samome vrhu zasjao je ultramoderni, luksuzni Mandarin Oriental u Tokiju. Slijedi ga čarobni The Dolder Grand u Zurichu, na trećem se mjestu smjestio hongkonški Peninsula, dok je četvrto mjesto zaposjeo još jedan ciriški hotel – Baur Au Lac, a peto mjesto pripalo je hotelu The Peninsula Beverly Hills u Los Angelesu. Cjelokupni popis najboljih 100 hotela u 2015. možete provjeriti na službenim stranicama časopisa. 

Gledajući pojedinačno po gradovima najbolji hoteli, čini se, nalaze se u Londonu, koji se na popisu spominje čak devet puta, iako je najbolje mjesto ostvario Claridge's, zauzevši tek 26. mjesto među 100 najboljih. Singapur se može pohvaliti sa sedam hotela na popisu, Hong Kong i Pariz sa šest, dok Miami i New York imaju svaki po pet hotela među 100 najboljih. Ako ste već počeli planirati neko veliko putovanje u 2016. godini, zavirite na popis i odaberite neku od predloženih destinacija. Vjerujemo da hotel neće biti razočaranje! 

Odabrano je 100 najboljih hotela na svijetu (фото 1)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više