Search

Odmah se želimo teleportirati u ovaj prekrasan resort

Odmah se želimo teleportirati u ovaj prekrasan resort

Six Sense Resort na Fijiju savršeno je mjesto za odmor


Image: buro247.sg

Idealno odmaralište za planiranje godišnjeg odmora u kojem ćete moći uživati zahvaljujući fantastičnom ambijentu i vrhunskim aktivnostima...

Six Senses Resort Fiji nalazi se na tropskom otoku Malolo, koji je dio prekrasnog Mamanuca arhipelaga i nalazi se 25 kilometara od Zračne luke Nadi. Odmaralište ima 24 prostrane vile s privatnim bazenima, a svaka od njih ima od dvije do pet luksuzno uređenih spavaćih soba. Kao destinacija ovaj otok nudi kilometarske plaže okružene kristalno čistim morem i toplom klimom koja privlači posjetitelje već godinama. Osima toga, resort ima 650 metara dugu privatnu plažu na kojoj vam je zagarantirana privatnost i uživanje. Možete si rezervirati sat ronjenja ili surfanja na obližnjim grebenima, otići u Spa centar na potpuno opuštanje u brojnim vrhunskim tretmanima ili pak večerati na otvorenim restoranskim terasama. Six Senses Resort vam nudi raznovrsne aktivnosti koje uključuju čak i prakticiranje joge u specijalnom paviljonu. Ako volite aktivne odmore u kojima se ujedno možete i opustiti, ovo je prava destinacija za vas. Resort se otvara 14. travnja, a svoju rezervaciju možete napraviti već sada.

Odmah se želimo teleportirati u ovaj prekrasan resort (фото 1)

Odmah se želimo teleportirati u ovaj prekrasan resort (фото 2)

Odmah se želimo teleportirati u ovaj prekrasan resort (фото 3)

Odmah se želimo teleportirati u ovaj prekrasan resort (фото 4)

Odmah se želimo teleportirati u ovaj prekrasan resort (фото 5)

Odmah se želimo teleportirati u ovaj prekrasan resort (фото 6)

Odmah se želimo teleportirati u ovaj prekrasan resort (фото 7)

Odmah se želimo teleportirati u ovaj prekrasan resort (фото 8)

Odmah se želimo teleportirati u ovaj prekrasan resort (фото 9)

Odmah se želimo teleportirati u ovaj prekrasan resort (фото 10)Odmah se želimo teleportirati u ovaj prekrasan resort (фото 11)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više