Search

Odmor iz snova u Grčkoj

Odmor iz snova u Grčkoj

Hotel Cavo Tagoo, Mikonos


Image: PR

Mikonos je najpoznatiji i najskuplji otok Grčke. Otok je osobito popularan zbog kozmopolitske atmosfere, uzbudljivog noćnog života, živopisnog glavnog grada koji je poznat po bijelim fasadama kuća i po spektakularnim pješčanim plažama

Na ovom predivnom otoku svoje kuće imaju Sivlio Berlusconi, Sting i mnoge druge poznate osobe koje Mikonos vrlo često uspoređuju sa Ibizom zbog ludog provoda i raznolikog noćnog života. Otok ima i drugo lice: prekrasne planinske pejzaže, bistro more, duge pješčane plaže, prekrasne crkve, kapelice, vjetrenjače i živopisna sela. Pomalo nerealno mjesto skriva luksuznu oazu gdje možete odmoriti sva svoja osjetila. Cavo Tagoo je jedinstveni luksuzni hotel sa pet zvjezdica u blizini Chora, glavnog grada Mikonosa, sagrađen na rubovima obale mora.

Odmor iz snova u Grčkoj (фото 1)

Odmor iz snova u Grčkoj (фото 2)

Luksuz vrućeg pijeska pod bosim nogama motiv je kojim se vodi estetika ovog hotela, a osebujnom arhitekturom te materijalima od kojeg su sačinjeni interijer i eksterijer hotel poštuje sve tradicionalne elemente otoka. Cavo Tagoo nastoji biti platno na kojem posjetitelji mogu obojiti i ostvariti svoje otočne snove. Minimalistički uređene luksuzne sobe i luksuzni apartmani te elegantno uređene vile usklađene su sa gotovo nestvarnom ljepotom prirode koja okružuje ovaj hotel. 

Odmor iz snova u Grčkoj (фото 3)

Kamen i drvo dominiraju u uređenju, a moderni dizajn namještaja jednostavno se stopio s prostorom te na takav način poziva na apsolutno uživanje u svakom trenutku. U ponudi, uz bazen i jacuzzi, su spa zona koja je uređena po posljednjim trendovima te nudi mir i relaksaciju u bilo kojem trenutku za svakog gosta hotela. Ako je Grčka jedna od destinacija koje ćete posjetiti ovo ljeto, onda je ovo mjesto koje morate doživjeti. I to sa stilom! 

Odmor iz snova u Grčkoj (фото 4)

Odmor iz snova u Grčkoj (фото 5)

 

Odmor iz snova u Grčkoj (фото 6)

Odmor iz snova u Grčkoj (фото 7)

Odmor iz snova u Grčkoj (фото 8)

Odmor iz snova u Grčkoj (фото 9)

Odmor iz snova u Grčkoj (фото 10)

Odmor iz snova u Grčkoj (фото 11)

Odmor iz snova u Grčkoj (фото 12)

Odmor iz snova u Grčkoj (фото 13)

Odmor iz snova u Grčkoj (фото 14)

Odmor iz snova u Grčkoj (фото 15)

Odmor iz snova u Grčkoj (фото 16)

Odmor iz snova u Grčkoj (фото 17)

Odmor iz snova u Grčkoj (фото 18)

Odmor iz snova u Grčkoj (фото 19)

Odmor iz snova u Grčkoj (фото 20)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više