Search

Odmor za najhrabrije: staklena kapsula na stijenama Anda

Odmor za najhrabrije: staklena kapsula na stijenama Anda

Nezaboravno iskustvo


Image: buro247.ru

Na visokim i opasnim stijenama Perua smjestile su se staklene kapsule i to na visini od 122 metra. Osim odmora ispunjenog adrenalinom i uzbuđenjem, gostima hotela nudi se očaravajuć pogled na Svetu dolinu Inka

Skylodge Adventure Suites naziv je mini hotela koji se sastoji od tri prozirne staklene kapsule pričvršćene za visoke stijene iznad Svete doline u peruanskim Andama. Apartmani su dugački svega 7 metara i visoki 2,5 metra te su opremljeni dvama krevetima, kupaonicom i blagovaonicom, odnosno posebnom prostorijom za prihvat hrane. 

Da biste stigli do ovih neobičnih apartmana potrebno je najprije proći planinskom stazom, a zatim se s pomoću alpinističkog užeta spuštati do njih. Naravno, ovdje niste prepušteni sami sebi, već je ova alpinistička avantura dolaska do apartmana uključena u uslugu hotela i, naravno, podrazumijeva cijelu opremu i pomoć prilikom penjanja i spuštanja. Noćenje u ovom jedinstvenom apartmanu stoji 300 dolara po osobi, a osim nezaboravne avanture, uključena je i romantična večera.  

Odmor za najhrabrije: staklena kapsula na stijenama Anda (фото 1)

Odmor za najhrabrije: staklena kapsula na stijenama Anda (фото 2)

Odmor za najhrabrije: staklena kapsula na stijenama Anda (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više