Search

Opatija dobiva prvi hostel

Opatija dobiva prvi hostel

Lovranski hotel Meridional postaje hostel Link

Tekst: A.P.


Image: Foto: Milenij hoteli

Hostel Opatija

Nekadašnji lovranski hotel Meridional uskoro će svoja vrata otvoriti u novom ruhu. Zahvaljujući investiciji Milenij hotela vrijednoj 5 milijuna eura, tijekom veljače svoja vrata otvorit će prvi hostel na Opatijskoj rivijeri - hostel Link. Intenzivni radovi traju od rujna, a novouređeni hostel imat će 111 moderno i kvalitetno uređenih soba. Svaka soba imat će svoju kupaonicu, čime se razina usluge i koncept uobičajen za hostelski smještaj diže na višu razinu. Hostel je smješten svega nekoliko koraka od glavne lovranske plaže i nekoliko minuta pješice od stare lovranske jezgre.

U sklopu hostela, bit će uređena i kuhinja za pripremu obroka, self-service praonica za goste, recepcija s blagovaonicom, bar s vanjskom terasom, kao i bar na gornjoj terasi s predivnim pogledom na more i cijeli Kvarner. Uz to, raspolagat će i parkingom i garderobom. Cijeli projekt uređenja interijera i eksterijera realizirat će se u suradnji s talijanskim dizajnerima, a svaki kat će imati svoju priču i karakteristične boje, kao i specijalnu rasvjetu. Posebna pažnja posvetit će se i uređenju vanjskih površina i hortikulturi.

Investitori su ovaj prostor zamislili kao centar održavanja raznih urbanih festivala, radionica, projekcija i drugih događanja koji će okupljati mlađu populaciju iz cijele Europe, ali i dalje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više