Traži

Otkrijte tvrtku koja se bavi organizacijom putovanja za žene, a osnovala ju je Hrvatica

Otkrijte tvrtku koja se bavi organizacijom putovanja za žene, a osnovala ju je Hrvatica

The MissAdventure

Tekst: E.B.


Fotografija: PR

Čak 80 posto žena ne putuje onoliko koliko bi htjele, a glavni razlog je to što nemaju s kime putovati. Ovoj tvrtki je cilj to promijeniti...

Žene, koliko ste puta htjele otići na putovanje, ali jednostavno niste imale s kim? Nije stvar u tome da većina nas ne zna biti sama sa sobom, nego nije lagodno otići samostalno na putovanje u neku stranu državu jer smo svi bombardirani informacijama o pljačkama, ubojstvima, otimanjima i silovanjima. A i jako puno osoba voli imati društvo na putovanjima i to nema veze sa strahom od nekakvog crnog scenarija. Nedavno je izašlo istraživanje da čak 80 posto žena ne putuje onoliko koliko bi htjelo jer jednostavno nemaju s kim. Upravo tom problemu na kraj je odlučila stati Paola Crevatini Rebsamen.

Puljanka se nakon završenog studija zaposlila u marketingu za eBay u švicarskom Zürichu, a na ideju osnivanja tvrtke The MissAdventure došla je prije 6 mjeseci, kada ju je i osnovala, s ciljem da omogući ženama da zajedno putuju, surađuju i zajedno kreiraju sadržaj o svojim iskustvima s putovanja. Nije bitno u kojoj su životnoj situaciji, kakav im je ljubavni status, nego je bitna samo želja za putovanjima i iskustvima. Kako bi promovirala usluge svoje tvrtke, Crevatini je organizirala četverodnevni izlet u Istri s čak deset blogerica iz cijeloga svijeta, a došle su iz svih mogućih krajeva - Kuvajta, Španjolske, Njemačke, Švicarske, Austrije, Nizozemske i Velike Britanije. U sklopu tog eventa blogerice su odsjele u luksuznoj vili s bazenom, jacuzzijem te su imale Darka Ramljaka, svima poznatog kao chef Darko, za privatnog kuhara koji im je spremao na nevjerojatan način sve istarske delicije.

Otkrijte tvrtku koja se bavi organizacijom putovanja za žene, a osnovala ju je Hrvatica (фото 1)

U svrhu promoviranja hrvatskih destinacija, ova tvrtka je surađivala s Turističkom zajednicom Istre i curama su organizirani izleti u pulsku Arenu, Rovinj, Grožnjan i Motovun. Osim toga su kušale istarske delicije u sklopu restorana Stari podrum te su sudjelovale u lovu na tartufe kod Karlic tartufa, gdje su imale priliku kušati najbolji omlet s tartufima u regiji. Cilj organiziranja ovakvog događanja je jednostavan - upoznati svijet s jedinstvenim lokacijama i iskustvima koja se mogu pružiti u Istri, a svi smo svjesni da se najbolji doseg u javnosti ostvaruje upravo preko blogerica koje pišu o putovanjima i putem influencerica. Za sada su još isplanirana putovanja u Dubrovnik, ali i Maroko i Dubai. Ovaj projekt je jako bitan, što za žensku populaciju, što za promociju mogućnosti i ponuda koje određene destinacije pružaju, stoga možemo samo reći da smo oduševljeni što je netko s naših prostora uspio doći na ovakvu originalnu i nužnu ideju.

Otkrijte tvrtku koja se bavi organizacijom putovanja za žene, a osnovala ju je Hrvatica (фото 2)

The MissAdvenuture je mjesto na kojem žene mogu dijeliti svoja iskustva o putovanjima, hrani, modi i životu. Njihovom svijetu se već pridružilo više od 12 tisuća žena koje međusobno jedna drugoj omogućuju stvaranje životnih uspomena i ostvaruju svoju veliku želju, a to je da putuju točno onoliko koliko to one žele. Ovo je jedinstvena tvrtka kojoj je glavni cilj potaknuti žene da zajedno istražuju svijet i iskoriste sve mogućnosti koje su im u ponudi. 

Otkrijte tvrtku koja se bavi organizacijom putovanja za žene, a osnovala ju je Hrvatica (фото 3)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar

više