Search

Otkrivamo vam 3 potpuno nova hotela na Mykonosu

Otkrivamo vam 3 potpuno nova hotela na Mykonosu

Tekst: BURO.


Koliko se točno novih hotela može otvoriti na Mykonosu? Nemamo baš jasnu ideju, ali svake sezone pojavi se nekoliko novih i uvijek se radi o fantastičnim primjerima arhitekture i dizajna interijera koji pomiču granice čineći da se industrija ugostiteljstva pomakne unaprijed konstantno nudeći nešto novo. Mykonos je sam po sebi prelijep i ima specifičnu energiju koja vas obuzme čim zakoračite na otok, pa nas ne čudi što svakog ljeta svjedočimo nekom novom hotelijerskom pothvatu na tom mondenom mjestu. Nećemo ih uspjeti sve obići, ali ne predajemo se unaprijed, ljeto pred nama je dugo!

Destino

Otkrivamo vam 3 potpuno nova hotela na Mykonosu (фото 1)

Pacha grupa je vrlo poznata svim klaberima, prije svega ta grupacija je jasna asocijacija na Ibizu, ali njihovi partyji su postale globalan fenomen. Pa nikoga nije začudilo kada su se prebacili i u polje ugostiteljstva kad su otvorili hotel Destino na Ibizi, ove sezone odlučili su da taj koncept prošire i na Mykonos i da i tom grčkom otoku udahnu čuvenu Pacha magiju. Hotel Destino je nedavno počeo s radom, a time je najavljeno otvaranje kluba Lío. Destino je smješten u jednom od najljepših djelova otoka, broji 34 sobe i 6 apartmana. Ipak, ovo je jedno od onih mjesta gdje su najbitniji javni prostori kao što su restorani, bar i infinity bazen s kojeg puca pogled na tirkizno more. Svi gosti mogu očekivati Pacha iskustvo s Ibize koje kombinira zabavu, luksuz i kvalitetu. Najavljena su gostovanja mnogih umjetnika, performera i svjetski poznatih DJ-eva. Smještaj koji vrijedi bukirati!

Otkrivamo vam 3 potpuno nova hotela na Mykonosu (фото 6)
Otkrivamo vam 3 potpuno nova hotela na Mykonosu (фото 7)

Kalesma

Otkrivamo vam 3 potpuno nova hotela na Mykonosu (фото 8)
Otkrivamo vam 3 potpuno nova hotela na Mykonosu (фото 9)
Otkrivamo vam 3 potpuno nova hotela na Mykonosu (фото 10)

Da, na Mykonosu skoro ništa se ne može svrstati u kategoriju povoljno, ali ono što je najskuplje je privatnost koju su poznati spremni papreno platiti. Iznad Ornosa smjestio se novi hotel Kalesma čija je ideja ponuditi upravo to, skriveno utočište gdje se svi gosti u miru mogu prepustiti odmoru. Postoji 25 apartmana od kojih svaki posjeduje terasu koja gleda na more i privatni grijani bazen. Radi se o luksuzu koji je nenametljiv, a interijer i eksterijer uređeni su u jednostavnom, mediteranskom stilu. Vlasnici su Aby Saltiel i Makis Kousathanas, koji su poznati kao vlasnici uspješnih restorana, tako da goste očekuje i besprijekorna usluga, konsijerž servis za sve želje, kao i odlična hrana.

Aeonic

Otkrivamo vam 3 potpuno nova hotela na Mykonosu (фото 11)
Otkrivamo vam 3 potpuno nova hotela na Mykonosu (фото 12)
Otkrivamo vam 3 potpuno nova hotela na Mykonosu (фото 13)

Ovo je smještaj kakav ne biste očekivali od glamuroznog Mykonosa. Aeonic je hotel koji ne nudi ekstravagantnost i svjetlucave ukrase, već autentičnost i sofisticiranost. Za uređenje su bili zadužen atenski biro 1 Architects i studio Stones & Walls. Rezultat je moderan prostor u kojem vlada minimalizam i gdje su boje, oblici i teksture u funkciji postizanja mira i tišine. To su postigli uz korištenje prirodnih materijala kao što su mramor, kamen i hrast. Ti sirovi materijali slave nesavršenost prirode, dok su dekorativni predmeti lokalnih umjetnika i keramičara tu da sve začine diskretnim luksuzom. Ako želite istinski odmor, ali uz opciju da vam je ludilo noćnog života nadohvat ruke, onda provjerite što sve nudi ovo interesantno mjesto.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više