Search

Otok Brač dobio šarmantan hotel s pet zvjezdica

Otok Brač dobio šarmantan hotel s pet zvjezdica

Hotel Lemongarden u Sutivanu


Image: PR

U malom ribarskom mjestu Sutivan na otoku Braču, prije nekoliko dana otvoren je hotel Lemongarden s pet zvjezdica, koji zapravo čine tri povijesne kamene kuće

Otok Brač uistinu je prekrasna destinacija, posebice ljeti, a sada je stigao još jedan razlog zašto ga već možda ovo ljeto (ponovno) posjetiti. Naime, u ribarskom šarmantnom selu Sutivan nedavno je otvoren prekrasan, luksuzan hotel Lemongarden ovjenčan s pet zvjezdica. Hotelski je to smještaj koji čine zapravo tri povijesne kamene kuće, a to su Ilić Dvor, Definis Dvor i Vesna koje su u potpunosti restaurirane i osvježene, a zajednički čine ovaj skladan i otmjen smještaj za beskrajno uživanje i odmaranje. 

Otok Brač dobio šarmantan hotel s pet zvjezdica (фото 1)
Naime, Lemongarden svojim gostima osim oaze mira i opuštenosti može na raspolaganje ponuditi lijepo uređena 22 apartmana i šest soba, a ono što će se gostima najviše svidjeti jest prednost kamenih kuća, koje ljeti pružaju potrebit predah od visokih temperatura. Nezaobilazan je u hotelu i čaroban zeleni vrt obogaćen impresivnom vegetacijom kao što su palme, ruže i stabla limuna, a u središtu svega je i prostran bazen. No, važno je napomenuti kako se more i privatna plaža okružena hladovinom borova nalaze samo nekoliko minuta ugodne šetnje od samog hotela. 

Otok Brač dobio šarmantan hotel s pet zvjezdica (фото 2)
U sklopu Lemongardena smjestile su se i pekarnica i slastičarnica, kao i lounge te beach bar, a dogodine se očekuje i otvaranje ekskluzivnog spa centra. Naravno, nezaobilazan je i gastronomski moment, a u hotelskom restoranu naglasak je na mediteranskoj kuhinji pod vodstvom chefa Željka Nevena Bremeca. Osim svakodnevne svježe ribe na meniju, kao i namirnica nabavljenih s ekoloških farmi iznad Sutivana, u cjelokupnoj ponudi hrane i piće neizbježan je, naravno, limun koji je ujedno i glavni motiv ove prekrasne povijesne priče koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Otok Brač dobio šarmantan hotel s pet zvjezdica (фото 3)Otok Brač dobio šarmantan hotel s pet zvjezdica (фото 4)Otok Brač dobio šarmantan hotel s pet zvjezdica (фото 5)Otok Brač dobio šarmantan hotel s pet zvjezdica (фото 6)Otok Brač dobio šarmantan hotel s pet zvjezdica (фото 7)Otok Brač dobio šarmantan hotel s pet zvjezdica (фото 8)Otok Brač dobio šarmantan hotel s pet zvjezdica (фото 9)Otok Brač dobio šarmantan hotel s pet zvjezdica (фото 10)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više