Search

Otok Lošinj je idealna destinacija za ljubitelje luksuza i intimnog odmora

Otok Lošinj je idealna destinacija za ljubitelje luksuza i intimnog odmora

"Otok vitalnosti"

Tekst: Promo


Image: PR

Blaga mediteranska klima, besprijekorna čistoća mora, spoj netaknute prirode s obiljem sunčanih sati, samo su neki od razloga zašto je Lošinj već više od sto godina jedno od omiljenih odredišta brojnih domaćih i stranih turista

Otok Lošinj povijesno je poznat kao mjesto za revitalizaciju i odmor, zbog čega danas ponosno nosi naziv otoka vitalnosti. Cjelogodišnju ponudu otoka obogaćuje više od 200 različitih manifestacija uz brojne programe inspirirane zdravljem i vitalnošću te zanimljive sadržaje poput posjeta Muzeju Apoksiomena ili Institutu Plavi svijet poznatom po brizi za dobre dupine koji se često mogu vidjeti u lošinjskom akvatoriju. Osim toga, na Lošinju ćete uživati u planinarenju i trčanju na brdu Osoršćica ili u šetnji i vožnji biciklom na jednoj od uređenih staza koje jednim dijelom prolaze kroz uvalu Čikat, a sveukupno se protežu na 250 kilometara duž pet otoka cresko-lošinjskog arhipelaga. U navedenoj uvali u hladu stoljetne šume alepskog bora nalazi se i hotel Bellevue 5*, stvoren za ljubitelje luksuznog odmora.

Otok Lošinj je idealna destinacija za ljubitelje luksuza i intimnog odmora (фото 1)

Ako svoj odmor želite provesti uz opuštanje u najboljem hrvatskom hotelu te najboljem  luksuznom hotelu u Hrvatskoj prema ocjenama gostiju na TripAdvisoru, onda je hotel Bellevue pravo mjesto za vas. Bellevue predstavlja jedinstveno mjesto luksuza obogaćeno pomno biranim detaljima i kombinacijom topline kamena te prozračnih bijelih površina. Interijer hotela odaje osjećaj lakoće i profinjene elegancije, dok dizajnerski namještaj i rasvjeta stvaraju posebnu atmosferu dnevnog boravka. 

Glavnu odliku hotela čini jedinstvena kombinacija sveobuhvatnih wellness programa koje gosti mogu isprobati u prostranoj SPA Clinici, zbog čega je 2015. godine proglašena najboljim novim wellness i spa sadržajem na svijetu. Kako bi se u svakom trenutku osjećali posebno i profinjeno, wellness i beauty koncepti pažljivo su osmišljeni kako bi ponudili cjeloviti slow aging pristup njezi kože vrhunskim kozmetičkim pripravcima vodećih svjetskih laboratorija. Gosti također mogu uživati u SPA vrtu s pogledom na kristalno plavo more uvale Čikat ili, primjerice u fitness i yoga studiju. 

Otok Lošinj je idealna destinacija za ljubitelje luksuza i intimnog odmora (фото 2)

Za goste koji traže potpunu privatnost tu je vila Hortensia. Potpuno personalizirana 24-satna usluga batlera, osobnog kuhara i privatne plaže, daleko od očiju svih, čine ju idealnim odabirom za odmor u intimnoj atmosferi. Nedaleko od nje nalazi se Boutique hotel Alhambra, član grupacije Small Luxury Hotels of the World, koji je s vrhunskom wine & dine ponudom restorana Alfred Keller, jednog od najboljih restorana u 2017. prema utjecajnom francuskom vodiču Gault et Millau, omiljeni izbor svih gurmana i ljubitelja vrhunskih vina koje imaju prilike kušati na degustacijskim večerama i enološkim masterclassovima. Ne propustite rezervirati svoje mjesto za neprocjenjiv doživljaj ekskluzivnog i opuštajućeg ljetnog odmora u lošinjskoj uvali Čikat!

www.losinj-hotels.com    

T: +385 (0)51 661 101

E-mail: bellevue@losinj-hotels.com

Otok Lošinj je idealna destinacija za ljubitelje luksuza i intimnog odmora (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više