Traži

Otvoren luksuzan hotel u Dubaiju s Versace potpisom

Otvoren luksuzan hotel u Dubaiju s Versace potpisom

"Palazzo Versace Dubai"


Fotografija: buro247.kz

Dubai je postao bogatiji za još jedan raskošan hotel imena "Palazzo Versace Dubai" koji je izgledom svojevrsna kombinacija talijanskih palača i arapske arhitekture

Dubai je prije nekoliko dana postao bogatiji za jedan luksuzan hotel imena "Palazzo Versace Dubai" čijem je svečanom otvorenju prisustvovala i sama vlasnica, talijanska modna dizajnerica Donatella Versace. Naime, riječ je o luksuznom zdanju koje u sebi implementira tradicionalno talijanske elemente kombinirane s arapskom arhitekturom. Riječ je o raskošnom hotelskom projektu gdje u svakom kutu možete pronaći niz atraktivnih elemenata i detalja uklopljenih u grandiozan prostor, koji se može pohvaliti megalomanskim predvorjem, visokim stropovima, štukaturama i freskama, naglašenim podnim mozaikom te ručno izrađenim komadima namještaja, nepreglednim vrtovima u kontekstu eksterijera, kao i fontanama te bazenima.

Otvoren luksuzan hotel u Dubaiju s Versace potpisom (фото 1)
"Palazzo Versace Dubai" broji čak 215 soba, a cijelo uređenje interijera potpisuje sama Donatella. Tako je sobe odlučila obogatiti dekoracijama u bež, zlatnoj, tirkiznoj, koraljnoj i svijetlo-plavoj nijansi, a u svima njima zabilježena je stilska interpretacija brenda Versace, kao što su glava meduze, animalni printevi, barokni elementi namještaja koji podsjećaju na bivše kolekcija namještaja s potpisom brenda Versace. Ovaj novi simbol luksuza u koji je uspješno integrirana i vrhunska gastronomija koja kombinira europske kulinarske trendove s istočnjačkim momentima, sjajno je novo mjesto na koje će pohrliti svi trendseteri dubljeg džepa.
Otvoren luksuzan hotel u Dubaiju s Versace potpisom (фото 2)Otvoren luksuzan hotel u Dubaiju s Versace potpisom (фото 3)Otvoren luksuzan hotel u Dubaiju s Versace potpisom (фото 4)Otvoren luksuzan hotel u Dubaiju s Versace potpisom (фото 5)Otvoren luksuzan hotel u Dubaiju s Versace potpisom (фото 6)Otvoren luksuzan hotel u Dubaiju s Versace potpisom (фото 7)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor