Search

Ova 3 nova svjetska hotela obilježit će 2019. godinu

Ova 3 nova svjetska hotela obilježit će 2019. godinu

U raznim dijelovima svijeta


Image: PR

Ako spadate u kategoriju svjetskih putnika i putovanja su nešto bez čega svoj život ne možete zamisliti, onda je velika vjerojatnost da pratite i svjetsku hotelsku scenu, odnosno da vas zanima koji su se to novi hoteli otvorili. Osim toga, sigurno vas i zanima o kakvim je konceptima riječ, gdje se nalaze, kakva im je ponuda te što je ono nešto što ih čini posebnim i na kraju, je li to ono što vi zapravo tražite ili očekujete od svog željenog smještaja. U nastavku vam tako donosimo i predstavljamo tri posve nova hotela koja će u svakom pogledu obilježiti 2019. godinu. O kojima je riječ, gdje se nalaze i što nude doznajte u nastavku.. 

 

Abu Dhabi Edition

Ova 3 nova svjetska hotela obilježit će 2019. godinu (фото 1)

Smješten u četvrti Al Bateen u Abu Dhabi Marini, ovaj novo otvoreni hotel idealan je i ugodan za kratko odsjedanje ako ste odlučili posjetiti sve obližnje atrakcije. Ono što ističu kao veliku posebnost jest da je za gastronomiju zadužen Tom Aikens, chef koji se može pohvaliti s dvije Michelinove zvjezdice. Hotel pak ima 198 soba i 57 apartmana, a sve je u znaku smirujućih, neutralnih paleta boja u interijeru te naglašeno minimalizmom i mramorom. Naglasak je stavljen i na spa te dva bazena kao i raznolike oblike relaksacije. 

Palacio Can Marques, Mallorca

Ova 3 nova svjetska hotela obilježit će 2019. godinu (фото 2)

U pitoresknom gradu Palma koji je poznat po svom noćnom životu smjestio se ovaj šarmantni boutique hotel. Kažu kako je izvrsna i ugodna baza za istraživanje svega što se nudi na ovom španjolskom otoku. Ima tek 13 posve različito dizajniranih apartmana, a ono što naglašavaju u cijelom konceptu je intimnost hotela koji je sinonim za oazu mira. Hotel je inače smješten u zgradi koja datira još iz 18. stoljeća, a za restauraciju i renovaciju je bila zadužen francuska dizajnerica interijera Aline Matsika koja je odradila impresivan posao. 

Six Senses Butan

Ova 3 nova svjetska hotela obilježit će 2019. godinu (фото 3)

Ovo hotelsko čudo nalazi se na istočnoj strani Himalaje, između Indije i Kine, a ono po čemu se najviše ističe jest bajkoviti lokalitet odnosno nepregledna priroda i šume. Zanimljivo je kako je u pitanju kompleks koji se sastoji od  5 objekata koji nose ime: Thimphu, Punakha, Gangtey, Bumthang i Paro, a svaki od njih nosi i unikatno iskustvo gostima. Sama arhitektura i dizajn projekta pratili su narav ambijenta u koji su uklopljeni. Kada govorimo o spa i wellness momentima, oni su zastupljeni u svakoj kućici, a sve je bazirano prema tradicijama i metodama koje se cijene u Butanu. 

Leave a comment

više