Search

Ova stranica vam omogućava da iduće putovanje rezervirate s ozbiljnim popustom. Evo kako!

Ova stranica vam omogućava da iduće putovanje rezervirate s ozbiljnim popustom. Evo kako!

Tekst: BURO.


Image: BURO.

Ugostiteljska industrija je jedna od onih koja će pretrpjeti najveće gubitke u ovoj eri koronavirusa i dok neki samo čekaju da sve ovo prođe, drugi se udružuju u nove organizacije kako bi se zajedničkim snagama izvukli iz svega. Tako je nastao inovativni program "Buy Now, Stay Later". Ideja je jednostavna - svi zainteresirani putnici mogu da investirati u svojevrsne "hotelske obveznice". Primjera radi, ako uplatite 100 američkih dolara, za 60 dana to će se pretvoriti u 150 dolara kredita koje možete koristiti u budućnosti za odsjedanje u hotelu kada će putovanja ponovo biti omogućena. Istom logikom 300 dolara će postati 450, 500 dolara 700, a tisuću se pretvara u 1500 dolara.

Ova stranica vam omogućava da iduće putovanje rezervirate s ozbiljnim popustom. Evo kako! (фото 1)

Radi se o win-win aktivaciji, vi investirate u buduća putovanja s popustom, a hoteli dobivaju potrebna sredstva da se održe u životu dok nitko ne putuje. Oni će novac iskoristiti kako bi platili osoblje: čistačice, barmene, kuhare... Jer statistike su surove, u Sjedinjenim Američkim Državama, državna agencija Transportation Security Administration objavila je da je zrakoplovni promet pao za 96 posto, što znači da je diljem svijeta više od 75 milijuna poslova u ugostiteljstvu ugroženo.

Ova stranica vam omogućava da iduće putovanje rezervirate s ozbiljnim popustom. Evo kako! (фото 2)

"Buy Now, Stay Later" je samo posrednik i svaki hotel direktno komunicira s korisnicima. Kad kliknete na odabrani hotel, direktno ćete biti preusmjereni na njihov mail. Transakcije ne idu preko stranice, tako da ne postoji treća strana koja će od ove akcije imati koristi. Sama stranica nije dio nijedne hotelske kompanije ili grupe, tako da se ovdje mogu prijaviti svi hoteli kojima je takav program interesantan.

Ova stranica vam omogućava da iduće putovanje rezervirate s ozbiljnim popustom. Evo kako! (фото 3)

Za sada se u ponudi mogu pronaći odlični hoteli u Parizu, Tulumu, St. Bartsu, New Yorku, Baliju, Cape Townu - popis je svakim danom sve duži. Naravno, ostaje bojazan za vašu investiciju, ako neki od tih hotela stvarno propadne uslijed cijele situacije, ali nadamo se da to neće dogoditi. Uostalom, znate već prvo pravilo pri investiranju: "tko ne rizikira, ne profitira".

Leave a comment

više