Search

Ovaj pariški hotel modernog dizajna baš svi žele posjetiti

Ovaj pariški hotel modernog dizajna baš svi žele posjetiti

Hôtel National Des Arts Et Métiers


Image: PR

Mirna lokacija u blizini povijesnih lokaliteta i zanimljivih četvrti s promišljenim dizajnom, izvrsnim pićima i dramatično različitim prostorima čine ovaj hotel novom pariškom bazom za kreativce, ali i goste iz različitih dijelova svijeta...

Hotel kakav se zbilja ne može pronaći nigdje drugdje u Parizu krije svoj nevjerojatan i moderan dizajn iza Haussmann fasade i iako je nedavno otvoren već ima brojne posjetitelje iz cijeloga svijeta. Hôtel National Des Arts Et Métiers posvećen je inovativnoj arhitekturi koju pokušavaju uskladiti s vlastitom željom za očuvanjem okoliša, pa vam ovaj hotel nudi sedamdeset soba koje su uređene u plemenitim materijalima kao što su kamen, glina, čelik i masivno drvo - i sve je oblikovano ručno od strane vrhunskih majstora. Osim toga svaka soba je jedinstvena i subjekt je uređenju jednom od navedenih prirodnih materijala. Svi koji odsjednu u ovome hotelu mogu uživati u odličnom ambijentu hotelskog restorana i bara, koji su uređeni s mnoštvom biljaka, pa se svima čini kao da se nalaze u nekakvoj urbanoj gradskoj džungli. Ono što posebno oduzima dah jest krovna terasa koja je namijenjena odmoru, uživanju u pogledu i pravom hedonizmu. Ako se u skorije vrijeme nađete u Parizu, svakako posjetite ovaj hotel, kako biste barem uživali na vanjskoj terasi u izvrsnim koktelima!

Ovaj pariški hotel modernog dizajna baš svi žele posjetiti (фото 1)

Ovaj pariški hotel modernog dizajna baš svi žele posjetiti (фото 2)

Ovaj pariški hotel modernog dizajna baš svi žele posjetiti (фото 3)Ovaj pariški hotel modernog dizajna baš svi žele posjetiti (фото 4)

Ovaj pariški hotel modernog dizajna baš svi žele posjetiti (фото 5)

Ovaj pariški hotel modernog dizajna baš svi žele posjetiti (фото 6)

Ovaj pariški hotel modernog dizajna baš svi žele posjetiti (фото 7)

Ovaj pariški hotel modernog dizajna baš svi žele posjetiti (фото 8)

Ovaj pariški hotel modernog dizajna baš svi žele posjetiti (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više