Search

Ovdje možete provesti ugodan romantični vikend

Ovdje možete provesti ugodan romantični vikend

Vila Osam na otoku Braču

Urednik: Tina Kovačiček


Image: PR

Ako razmišljate pobjeći nekamo za vikend, otok Brač mogao bi biti idealna destinacija za odmor. U dvoje...

Otok Brač izvan ljetne turističke sezone pruža neobičnu dozu egzotike savršenu za opuštajući odmor, pogotovo ako putujete u dvoje. Pomalo uspavan i miran u ovom dijelu godine, bez velikih gužvi i stresa, privlačan je parovima koji žele uživati u opuštajućem mediteranskom ambijentu u okruženju kristalnog mora i pomalo divlje prirode. A destinacija koja se nameće sama od sebe je Villa Osam u Supetru. Kao stvorena je za opuštajući vikend u dvoje. Prostrana i udobna, pružit će vam dozu glamura i potrebnu intimu za nezaboravni odmor na ovom dalmatinskom otoku.

Ovdje možete provesti ugodan romantični vikend (фото 1)
Brač je trajektnom linijom iz Splita odlično povezan sa Supetrom, središnjim mjestom na otoku pa ćete do njega doći brzo i jednostavno. S pogledom na pitoresknu supetarsku luku, u središtu mjesta smješten je Hotel Osam, jedinstveno moderno zdanje s daškom luksuza i odličnom eno-gastro ponudom. Parovi koji žele istinski odmor i kvalitetno provedeno vrijeme u dvoje izabrat će unikatnu Villu Osam koja se nalazi u sklopu hotela.

Ovdje možete provesti ugodan romantični vikend (фото 2)
Privući će vas njezin eklektični stil, koji u pravoj mjeri kombinira moderni i tradicionalni dekor u kojem dominiraju boje otoka. Luksuz je naglašen minimalističkim i pomno odabranim namještajem u sivim nijansama s detaljima poput kauča od baršuna i neobičnih lustera od kože te kamenom koji se poput lajtmotiva provlači interijerom.

Ovdje možete provesti ugodan romantični vikend (фото 3)

Prostranost se postigla pravilnim rasporedom prostorija na njezina dva kata. U prizemlju je kuhinja s velikom blagovaonicom, opuštajućim dnevnim boravkom i medijskom sobom s velikim kaučem i pametnim televizorom za opuštenu večer uz omiljeni film i glazbu. Na katu su dvije sobe i dva apartmana s velikim bračnim krevetima i pripadajućim kupaonicama te jedinstvenim pogledom na Supetar. Uz čašu vrhunskog bračkog vina doživljaj će biti potpun.

Sve informacije potražite na www.hotel-osam.com.

Ovdje možete provesti ugodan romantični vikend (фото 4)

Ovdje možete provesti ugodan romantični vikend (фото 5)

Ovdje možete provesti ugodan romantični vikend (фото 6)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više